Sofija i Luka

Jedna tradicionalna, druga holivudska svadba: Sofija i Luka staju na ludi kamen, evo kada i gde

Autor:

22.11.2023 19:25

Foto:

Foto:

Svadba Sofije Milošević i Luke Jovića biće organizovana dva puta



Sofija Milošević i Luka Jović godinama uživaju u ljubavi i skladnom odnosu u kojem su dobili dvojicu sinova, Alekseja i Teodora.

Ipak, još su verenici s obzirom na to da nikako da stanu na taj čuveni "ludi kamen". Kako se spekuliše svadba Sofije Milošević i Luke Jovića održaće se naredne godine.

Instagram

 

Domaći mediji prenose da će manekenka i fudbaler napraviti dve svadbene proslave. Prvu romantičnu, na jezeru Komo u Italiji, dok će tradicionalno srpsko veselje biti organizovano u Beogradu.

Već su organizovali najeminentnije agencije za planiranje i organizovanje venčanja, te se ne dovodi u pitanje da će sve biti bajkovito, kao u holivudskim filmovima.

Svadba Sofije Milošević i Luke Jovića biće organizovana do najsitnijih detalja

- Za jezero Komo odlučili su se jer je predeo bajkovit i prelep. Nekoliko puta su ga posetili jer Luka godinama igra za italijanske fudbalske klubove.

Instagram

 

Slavlje na jezeru biće organizovano za uži krug porodice i prijatelje. Sofija je stupila u kontakt sa organizatorom venčanja i u dogovoru sa njim isplaniraće sve do detalja - kazao je izvor blizak paru za "Informer".

Pročitajte Sofija Milošević poklekla pred svetskim trendom - Plava kosa odlazi u zaborav (foto)

- Proslava će biti u jednom prestoničkom luksuznom hotelu i biće za veći broj gostiju nego ona u Italiji. Tu će sve biti po našim običajima, od muzike do hrane.

Biće pozvane brojne ličnosti iz sveta estrade i sporta, kao i šira rodbina i prijatelji. Sofija i Luka venčaće se u opštini, kao i u Hramu svetog Save, i tako će brak ozvaničiti i pred Bogom, ali još ne znaju tačan termin.

Instagram

 

- Sve će se sigurno desiti ili na proleće ili na leto sledeće godine - kaže izvor za pomenuti medij.

Komentari. (0)

Loading