Sofija Milošević

Sofija Milošević poklekla pred svetskim trendom: Plava kosa odlazi u zaborav (foto)

Autor:

13.10.2023 17:58

Foto:

Foto:

Izgled Sofije Milošević tokom godina nije se mnogo menjaoSofija Milošević godinama važi za sinonim lepote. Manekenka slovi za jednu od najlepših Srpkinja koja je pokorila manekenske piste širom sveta.

Otkako se ostvarila u ulozi majke, povukla se u medijsku ilegalu kako bi uživala sa naslednicima Teodorom i Aleksejom, međutim svakodnevno komunicira sa fanovima preko društvenih mreža.

Ata Images

 

Osim što često pokazuje kako provodi kvalitetno vreme sa sinovima i nevenčanim suprugom Lukom Jovićem, manekenka voli i da se našali, uglavnom na svoj račun.

Veštačka inteligencija je ušla u sve pore našeg društva. a očigledno je da su i javne ličnosti postale njeni veliki fanovi, pa im se i Sofija pridružila u tome.

Izgled Sofije Milošević mnoge je na trenutak iznenadio

Naime, isprobala je poznati trend, koji već nekoliko dana ne jenjava na Tiktoku,  kao i svi poznati influenseri. Na svom Instagram-nalogu podelila je fotke rezultata kako bi izgledala kada bi se slikala za famozni „godišnjak“.

Instagram

 

Na jednom od storija napisala je: „Niste spremni za moje godišnjak-fotke“, posle čega je podelila i te fotografije na kojima je u raznim izdanjima.

Pročitajte Hit komad - Omiljena torba Sofije Milošević zaludela je svet, a vredi čitavo bogatstvo (foto)

Izgled Sofije Milošević na pomenutim fotografijama dosta je izmenjen. Makar kada je reč o boji kose i stajlingu. 

Na nekoliko slika manekenka ima braon kosu i tamnu šminku. Iako tako nešto nismo navikli od Sofije, zapravo izgleda jako dobro.

Instagram

 

Supruga proslavljenog fudbalera je, gledajući ove fotke, došla na ideju da je možda pravi trenutak za velike promene u životu, pa je fanovima postavila pitanje: „Da li da razmislim o ovoj boji kose?“

Iako je plavuša već niz godina, promena boje kose je teška odluka, ali u budućnosti ćemo videti šta je Sofija odlučila.

Komentari. (0)

Loading