Adel

Ne krije koliko je konačno srećna: Udala se Adel!

Autor:

21.11.2023 18:28

Foto: Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images Via Guliver

Foto: Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images Via Guliver

Venčala se Adel - vest je koja je obeležila današnji dan



Venčala se Adel! Pevačica britanskog porekla priznala je da je stala na ludi kamen sa Ričom Polom, dugogodišnjim izabranikom.

Ona je tokom šou- programa svog najboljeg prijatelja Alana Kara otkrila da se udala za svog dugogodišnjeg dečka,  sportskog agenta koji joj je vratio veru u ljubav nakon kraha prvog braka.

Gareth Cattermole/Getty Images

 

Spekulacije o tome da su ljubav podigli na viši nivo počele su kada se Adel pojavila na dodeli Brit nagrada sa skupocenim dijamantskim prstenom na ruci.

Kako je njihova ljubav samo jačala, a pevačica to nije ni krila, venčanje je bio logičan naredni korak.

Venčala se Adel, o njenom vereničkom prstenu dugo se pričalo

Iako se već duže vreme šuška da su se Adel i Rič Pol venčali, posebno jer mu se pevačica već nekoliko puta u javnosti obratila kao „svom suprugu“, to je sada i zvanično potvrdila.

Photo by Gareth Cattermole/Getty Images

 

— Bio sam u publici kod Alana Kara, a i Adel je bila tu. Alan je pitao ljude da li se neko venčao u skorije vreme, a Adel je viknula: „Ja sam!“

Pročitajte Adel se srušila iza bine u Las Vegasu, našli je na podu

Drugi član publike je dodao da je bilo tako slatko, kao i da se Adel odlično provodila, a da joj je obezbeđenje donosilo grickalice, te da joj nije bilo važno što je oko nje bila gomila publike.

Venčala se za Adel za Riča koji je od nje stariji nešto manje od decenije. U vezi su više od dve godine, a kako je i sama istakla on je ušao u njen život kada joj je najviše bio potreban.

Photo by Gareth Cattermole Getty Images for Adele

 

Podsetimo, pevačica je teško podnela razvod prvog braka od Sajmona Koneckog sa kojim ima sina Anđela. Nakon prekida ljubavi smršala je čak 45 kilograma, te sada izgleda lepše nego ikad.

A kako i ne bi, kada je voljena i srećna.

Komentari. (0)

Loading