Adel

Trener pevačice Adel otkriva: Evo kako je smršala 45 kilograma

Autor:

21.02.2023 16:30

Foto: Photo by Gareth Cattermole Getty Images for Adele / Photo by Gareth Cattermole/Getty Images

Foto: Photo by Gareth Cattermole Getty Images for Adele / Photo by Gareth Cattermole/Getty Images

Trener pevačice Adel odlučio je da svim njenim fanovima i onima koji muku muče sa kilogramima otkrije kako je uspela da smrša čak 45 kilogramaAdel je pošlo za rukom ono što malo kome uspeva. Posle emotivog brodoloma i razvoda odlučila je promeni sebe i odmah se uhvatila u koštac sa viškom kilograma. Prvo je uspela da smrša 20 kilograma, ali se tu nije zaustavila. 

Pročitajte Rekla NE - Krunisanje kralja Čarlsa bez nje, mega popularna pevačica odbila da peva na svečanoj ceremoniji

Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for Adele

 

Promenila je način ishrane, počela redovno da trenira i rezultat je bio čak 45 kilograma manje! Trener pevačice Adel naglasio je da je to bilo ekstremno mršavljenje bazirano na dijeti od 1000 kalorija dnevno, kao i puno sporta.

Australijanac Pit Gerasimo, tvrdi da Adel nikada nije želela da postane tako vitka, a cilj joj je, pre svega, bio zdravlje.

- Ukoliko mene pitate - teretana je obavezna. Preporučujem da koristite svoje telo kao opterećenje, nema potrebe da se fokusirate na sprave. Dakle, sklekovi, trbušnjaci, čučnjevi i sve ostale vežbe gde će vaša težina vršiti opterećenje - rekao je Pit, navodi "Harper's Bazaar".

Pročitajte Kardiolozi nakon detaljnog istraživanja - Autofagija i nije tako zdrava, evo zbog čega

Od samog početka treninga Adele je sanjala o zdravlju, a ne o vitkoj figuri. Pevačica se treninzima bavila konstantno godinu dana i proces gubitka kilograma bio je ujednačen.

- Ona se retko pojavljivala u javnosti, pa se svima činilo da je vrlo brzo smršala i rezultat je bio nadasve sjajan - zaključio je trener pevačice Adel.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading