Emotivne scene na ulicama Madrida: Luka Jović u ulozi brižnog oca! (foto)

Autor:

10.10.2020 15:11

Foto:

Foto:



Fudbalska zvezda Luka Jović ispoljio je sentimentalnu stranu karaktera nežno mazeći i držeći jednomesečnog sina Alekseja tokom šetnje Madridom sa verenicom, manekenkom Sofijom Milošević

Reprezentativac Srbije i igrač Real Madrida Luka Jović (22) i njegova verenica Sofija Milošević (30) uživaju u roditeljstvu. Zaljubljeni par “uhvaćen” je na ulicama Madrida u šetnji sa jednomesečnim sinčićem Aleksejom.

Fudbaler je sve vreme džentlmenski gurao kolica, a u pauzi šetnje nežno je držao bebu i mazio je. Emotivne fotografije potvrdile su kako je brižni otac potpuno posvećen sinu. I baš kao što se tokom čitave Sofijine trudnoće trudio da joj maksimalno olakša delikatan i zahtevan period iščekivanja deteta, sad joj je dragocena pomoć i velika podrška u prvim, najizazovnijim danima majčinstva. Pošto već ima jednoipogodišnjeg Davida iz veze sa Anđelom Manitašević, odlično se snalazi u svim obavezama oko nege novorođenčeta.

Ljubav bez senke!

Sofija je, uprkos tome što se porodila 8. septembra, uspela da vrati manekensku liniju. Luka je i prisustvovao porođaju u jednoj privatnoj madridskoj klinici.

Najskuplji srpski fudbaler i manekenka u vezi su nešto više od godinu dana. Verili su se u avgustu tokom romantičnog krstarenja vodama Mediterana. Svečani čin odigrao se na italijanskom ostrvu Kapri, Luka je kleknuo pred svoju izabranicu, izvadio prsten i pitao je da li želi da se uda za njega, priredivši joj romantičnu scenu koju će prepričavati celog života.

Luka Jović i Sofija Milošević: Krstarenje na luksuznoj jahti

Sofija se ubrzo nakon ovog magičnog čina pohvalila na svom instagram profilu, objavivši fotografiju sa broda uz komentar: “Da. Hvala ti što si bio ti, hvala ti, jer se sa tobom mnogo više smejem, hvala ti što me voliš.” Novopečeni roditelji trenutno borave u Lukinoj luksuznoj madridskoj vili, u kojoj je sve podređeno podizanju njihovog naslednika. U planu su i venčanje i svadba, ali s obzirom na epidemiološku situaciju u čitavom svetu, slavlje će najverovatnije biti organizovano tokom sledeće godine.

Porodila se Sofija Milošević – Luka Jović postao je otac po drugi put!