Neispričani detalji s početka njihove romanse - Kako je Ana Ivanović zavela Bastijana Švajnštajgera?

Autor: Vanja Vladičić

24.09.2020 13:31

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagramNeispričana priča sa početka romanse Ane i Bastijana

Ljubavna priča penzionisane teniserke Ane Ivanović i bivšeg fudbalera Bastijana Švajštajgera počela je 20014. godine. Venčali su se dve godine kasnije u Veneciji, a danas imaju i dvojicu sinova, dvogodišnjeg Luku i jednogodišnjeg Leona. Iako sada slove za jedan od najuspešnijih i najskladnijih parova, početak njihove romanse bio je obavijen pravom dramom, s čime mnogi nisu upoznati.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger proslavili 4 godine braka: Evo šta je fudbaler poklonio supruzi (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Aug 24, 2020 at 9:42am PDT

Cela situacija nastala je zbog Bastijanove prethodne veze s nemačkom glumicom Sarom Brender. Naime oni su se upoznali davne 2007. godine u Minhenu nakon čega su ipak izgubili kontakt. Nakon nekog vremena ponovo su se sreli na Ibici i taj susret bila je povod za početak njihove veze.

Par je neko vreme i živeo zajedno, a u vezi su proveli sedam dugih godina. Logično, svi su mislili da će 'nemački zlatni par' kako su ih tada nazivali nemački mediji, stati pred oltar. To bi se možda i dogodilo da Bastijan nije upoznao zavodljivu i fatalnu Anu, koja je značila kraj njegove veze sa nemačkom glumicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Brandner (@sarahbrandner) on May 29, 2020 at 1:57am PDT

Ana je, u vreme kada je Bastijan bio zaljubljen u Saru vodila prilično neuspešan ljubavni život. Pred kraj 2008. godine saznalo se da je zaljublejna u tenisera Fernarda Verdaska, ali je veza pukla nakon samo tri meseca. Potom joj je pažnju privukao igrač golfa Adam Skot. Počeli su da se zabavljaju 2009. godine, da bi godinu dana kasnije prekinuli vezu, koju nakon toga obnavljaju 2011. godine.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger odlaze iz Amerike, ovde će biti njihov novi dom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Aug 16, 2020 at 8:35am PDT

- Na početku su Bastijan i Ana bili samo prijatelji, a Ana sada ne prestaje da priča o njemu. - Govorili su svojevremeno njihovi bliski prijatelji. Iako mnogi nisu verovali u njihovu romansu na samom početku, ovaj par je danas jedan od najsrećnijih. Ovog jula proslavili su četvrtu godišnjicu braka. - Kao da se danas dogodilo. Svi ti prijatleji, sav taj smeh, sve te uspomene. Hvala ti, Bastijane, za sve što radiš. Sve što govoriš i što ti jesi za mene. Osećam se blagosloveno. - Poručila je tada prelepa Ana Ivanović.

Ana Ivanović je danas posebno ponosna na supruga: Bastijan doneo iznenađujuću odluku!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Jul 13, 2020 at 6:18am PDT

 Svaki put kada se pojave, na svakoj fotografiji koju podele Ana i Bastijan jednostavno blistaju od sreće, a pored uspešnih karijera, ostvarili su se i kao roditelji. Neverovatan sklad i emocije koje gaje možemo uočiti i na osnovu slika koje postavljaju svakodnevno na društevnim mrežama. Ovo je pravi primer savršenog bračnog života, koji bi mnogi poznati ali i oni manje poznati trebalo da slede!