Ljubinka Klarić

Bila je nemoćna da ga spreči: Sin Ljubinke Klarić doneo neočekivanu odluku

Autor:

20.10.2023 20:20

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Sin Ljubinke Klarić doneo neočekivanu odluku



Ljubinka Klarić u braku sa finansijskim konsultantom Nebojšom Jovanovićem dobila je sina Kostu. Iako je zbog bivšeg muža napustila domovinu i započela nov život preko okeana, brak, nažalost, nije uspeo, a dete je donedavno živelo s njom.

Sin Ljubinke Klarić nedavno je nakon borbe protiv zavisnosti od video-igara odlučio da se odseli iz Srbije, o čemu je glumica sada progovorila za domaće medije.

Jelena Jovanov

 

Sin Ljubinke Klarić sada živi sa ocem

– Dokaz da nismo u tom smislu posesivno vezani jeste i to što je Kosta otišao u Ameriku u junu kod tate, tamo upisao osmi razred i odlučio je da nastavi školovanje tamo. Grozno sam sve to podnela, još uvek podnosim, ali on je toliko srećan tamo, on kaže da nema šta da traži ovde, pogotovo posle događaja koji su se desili.

Pročitajte Mamin ponos - Sin Ljubinke Klarić sada je pravi šmeker, koliko je samo porastao (foto)

Rekao mi je da nikada nije pripadao ovde i da zna da će mu tamo biti bolje. Otišao je, bilo je teško. Prvo nisam razumela, trebalo je da bude raspust, a on je upisao školu.

Jako mi nedostaje, naravno, zato što smo bili usmereni jedno na drugo, a onda isključite taj trenutak roditeljske sebičnosti i kažete: „Ko sam ja da stajem na put njegovoj sreći?” 

Instagram

 

O problemima koje je imao u borbi protiv zavisnosti od video-igrica, glumica je svojevremeno govorila.

– Danas je teško odgajati dete. Kosta trenutno ide kod psihologa na odvikavanje od video-igrica. Provodio je više od osam sati dnevno pored kompjutera, najviše dok je bio na letnjim raspustima.

Pročitajte Govorili su da je premršava - Ljubinka Klarić uslikana, nestala je ona plavuša (foto)

Sve vreme je bio razdražljiv. Pomoću terapije je boravak ispred kompjutera sveo na dva sata i postao je drugačije dete! Veseo je, a sve njegove lepe osobine, za koje sam bila sigurna da ih ima, konačno su došle do izražaja. Šalimo se i zezamo svakog jutra i nema lepšeg osećaja od tog.

Komentari. (0)

Loading