Ljubinka Klarić

Govorili su da je premršava: Ljubinka Klarić uslikana, nestala je ona plavuša (foto)

Autor:

14.04.2023 18:00

Foto: Jelena Jovanov

Foto: Jelena Jovanov

Izgled Ljubinke Klarić sada je potpuno drugačiji, nećete je prepoznatiGlumica Ljubinka Klarić oduvek je bila prepoznatljiva kao plavuša. Prodorne plave oči i prelepa plava kosa prva su asocijacija na lepu glumicu, ali izgleda da je ona rešila da promeni svoj zaštitni znak.

Pročitajte Ljubinka Klarić - Moj sin 84-godišnjak

Jelena Jovanov

 

Ljubinka je iz tabora plavuša prešla u riđokose, a ovom promenom pohvalila se na Instagramu.

Umesto plavih lokni, glumica sada ima ravnu riđu kosu i u prvi mah mora se priznati izgleda kao druga osoba.

Pročitajte Kakav blam - Ljubinka Klarić osudila napad na Gorana Markovića

Instagram

 

Ova promena je pravo osveženje, te je Ljubinka dobila pregršt komplimenata na račun svog izgleda, a ono što je sigurno – ma koja boja kosa da je u pitanju, fenomenalno joj stoji.

Inače, Ljubinka Klarić svojevremeno je kritikovana zbog preterane mršavosti, o čemu je jednom prilikom govorila za Gloriju.

- Nisam od onih koji se slepo pridržavaju pravila o tri obroka i dve užine, jedem kad sam gladna, ponekad pet, a nekad samo dva puta tokom dana. Između obroka najčešće uzmem voće ili neke jezgraste plodove - rekla je glumica te dodala:

Pročitajte Ljubinka Klarić - Jedem samo da bih preživela

Vidoje Manojlović

 

- Sviđa mi se što su i ljudi kod nas poslednjih godina počeli zdravije da se hrane, jer smo kao nacija sve bolesniji i moramo da povedemo računa o svom zdravlju.

vegani su sve brojniji, a ni sirova hrana više nije tabu, mnogo je načina njene pripreme koji je čine vrlo ukusnom. S vremena na vreme iznenadim svoj organizam i time.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading