Mirjana Antonović

Stiže u Beograd i to u kakvom izdanju! Mirjana Antonović promenila lični opis (foto)

Autor:

02.03.2023 17:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića promenila lični opis, svi pričaju o njenoj transformaciji



Bivša ljubavnica Miroslava Ilića Mirjana Antonović, dugi niz godina pokušava da sudskim putem dokaže da je narodni pevač otac njenog sina Devina. Iako već decenijama živi u Americi, Mirjana zbog ročišta često posećuje Srbiju, često se oglašava i u medijima, ali ni njene objave na društvenim mrežama nisu manje zapažene.

Pročitajte Saša Popović sa ovim našim popularnim pevačem čak 23 godine ne priča, razlog je jasan (foto)

Mirko Tabašević

 

Antovovićeva je slovila za jednu od najlepših žena stare Jugoslavije koja je čak opevana u pesmi Kića Slabinca „Zbog jedne divne crne žene“. Iako je sada u zrelim godinama, Mirjana je i dalje lepa i negovana, te često još uvek dobija pohvale na račun izgleda. Ilićevu bivšu ljubav navikli smo kao atraktivnu crnku, ali izgleda da je ona poželela promenu i potpuno promenila lični opis.

Pročitajte Dao mu je svoje prezime i zamenio biološkog oca - Ovaj bogati biznismen je podigao vanbračnog sina Miroslava Ilića FOTO

Facebook

 

Naime, Mirjana je sada plavuša, a njena frizura je sa šiškama i znatno kraća. Na prvi mah izgleda gotovo neprepoznatljivo, a ono što su svi primetili je da izgleda bar deset godina mlađe.

Da li se vama dopada?

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading