Miroslav i Mirjana

Mirjanin advokat potvrdio: Miroslav je izgubio na sudu, danas je sve završeno

Autor:

07.02.2023 17:05

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Miroslav Ilić i Mirjana Antonović danas su okončali dugogodišnji sudski spor, advokat otkrio detalje



Mirjana Antonović i Miroslav Ilić danas su okončali još jedan spor. U pitanju je krivična prijava koju je pevač podneo protiv Mirjane za krivično delo povrede tajne postupka, a sud je doneo odluku u njenu korist.

Ovim povodom oglasio se Vilijam Paspalovski, Mirjanin advokat, koji je potvrdio da je Antonovićeva i u ovom sporu pobedila.

Pročitajte Gloria otkriva kakvo je zaista zdravstveno stanje Miroslava Ilića

ATA Images

 

- Tako je, danas sam dobio od Tužilaštva da su odustali od krivičnog gonjenja jer su utvrdili da nije krivično delo koje se goni po službenoj dužnosti. Nisam još stigao Mirjani da javim. Miroslav je pre nekoliko godina podneo i krivičnu prijavu protiv Mirjane zbog proganjanja, ali je i to odbijeno, kao i ovo - rekao je Mirjanin advokat za 24sedam.rs.

Miroslava Ilića nije želeo da komentariše ovu odluku Tužilaštva niti je želeo da otkrije da li će pokrenuti neki novi postupak protiv Mirjane Antonović.

Pročitajte Snežana Đurišić potvrdila tužne vesti - Legenda narodne muzike nas napustila u 76. godini

ATA images

 

Podsetimo, pre nepunih godinu dana Miroslav je podneo krivičnu prijavu protiv Mirjane za povredu tajnosti postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznela detalje sa suđenja.

Inače, kako je Mirjana nedavno izjavila, povodom presude suda da je Miroslav otac njenog sina Devina, oni će se vratiti na sud i početi iznova jer je presuda ukinuta.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading