Nejmar i Bruna

Nejmara ostavila devojka posle mesec dana od rođenja ćerke, razlog će razumeti sve žene

Autor:

30.11.2023 08:02

Foto:

Foto:

Nejmara ostavila devojka mesec dana od rođenja ćerke



Iako se dugo spekulisalo o odnosu Nejmara i njegove izabranice Brune Bjankardi, istina je tek sada isplivala na površinu.

Naime, influenserka je potvrdila ono što se naslućivalo - da je Nejmara ostavila devojka samo mesec dana od rođenja njihove ćerke.

 

 

Ona je na svom Instagram-nalogu otkrila da sa fudbalskom zvezdom više nije ni u kakvom odnosu, a o detaljima raskida nije želela da govori. 

„Ovo je privatna stvar, ali budući da sam svakodnevno izložena vestima, pretpostavkama i šalama, moram vas obavestiti da nisam u vezi.“

instgaram

 

Nejmara ostavila devojka zbog brojnih preljuba u poslednjih nekoliko meseci

„Mi smo sada roditelji i to je jedini razlog naše povezanosti. Nadam se da me više nećete povezivati sa takvim vestima i tračevima. Hvala“, napisala je dvadesetdevetogodišnja influenserka iz Brazila.

Ova vest, iako u prvi mah šokantna, nije iznenađujuća s obzirom na to da je fudbaler lepu izabranicu prevario još dok je bila trudna, što mu je ona oprostila, ali očigledno nije zaboravila.

Pročitajte Velika tragedija, Nejmar neutešan - Neka Bog primi moju Luanu raširenih ruku

Kako se spekuliše po svetskim medijima, razlog što je Nejmara ostavila devojka je njegova poslednja prevara 28. oktobra u njegovoj vili u Mangaratibi u blizini brazilske prestonice. 

Prema pisanju „The New York Posta" njih dvoje su, navodno, imali tri pravila koja fudbaleru dopuštaju prevaru, ali pod određenim uslovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

 Nejmar je, navodno, mogao da ima i druge devojke sve dok je bio diskretan u takvim odnosima, ali mu je bilo zabranjeno da bude sa devojkama lakog morala ili da ima intimne odnose bez zaštite, kao i da ih ne ljubi u usta. 

Ipak, izgleda da je Bruna posle porođaja odlučila da više ne toleriše preljube, već da raskine sa fudbalerom i napusti ga sa tek rođenom ćerkom.


 

Komentari. (0)

Loading