Aleksandar Radojičić

Kraj posle četiri godine: Aleksandar Radojičić raskinuo sa Dunjom Radičević

Autor:

25.10.2023 17:52

Foto:

Foto:

Aleksandar Radojičić raskinuo sa Dunjom Radičević, ovo su detalji



Aleksandar Radojičić raskinuo je sa dugogodišnjom partnerkom Dunjom Radičević - vest je koju niko nije očekivao.

Popularni glumac na četiri godine dugu vezu sa manekenkom stavio je tačku pre nekoliko meseci, a o detaljima koji su doveli do razlaza ne žele da govore.

Instagram screenshot @radojicic_aleksandar

 

Da nisu zajedno postalo je jasno i njihovim pratiocima na društvenim mrežama s obzirom na to da su sve zajedničke fotografije obrisali. 

Glumac je juče proslavio rođendan ćerki Aji, a ove godine na slavlju nije bila Dunja koja je, inače, postala veoma bliska sa Radojičićevom ćerkom, što je jasan pokazatelj da se ljubav ugasila, piše "Blic".

Aleksandar Radojičić raskinuo je, ali o tome ne želi da govori

Tokom višegodišnje veze glumac je tek ponekad govorio o izabranici sa kojom su ga svi videli pred oltarom.  Tako je jednom prilikom otkrio da se Dunja dobro nosi sa njegovim poslom, s obzirom na to da je uvek izazovno gledati emotivne i intimne scene partnera u naručju druge, makar i koleginice.

Ata Images

 

Pročitajte Dečak je izgubio oca, a majka mu je... Gest Aleksandra Radojičića će vas dovesti do suza

- Moram da kažem da joj sigurno nije lako, nije ljubomorna, ali joj nije prijatno u nekim situacijama da vidi neku ljubavnu scenu. Ipak, još je sa mnom, očigledno je ljubav jača od toga - istakao je Radojičić.

- Ne mešamo se jedno drugom u posao, ali podrška i saveti su uvek tu, koliko smo u mogućnosti naravno, trudimo se. Nekada je dobro samo saslušati.

Komentari. (0)

Loading