Aleksandar Radojičić

Dečak je izgubio oca, a majka mu je... Gest Aleksandra Radojičića će vas dovesti do suza

Autor:

23.09.2023 12:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Gest Aleksandra Radjoičiča nešto je o čemu se danima govori u javnosti



Aleksandar Radojičić godinama uživa u ljubavi sa zgodnom manekenkom, Dunjom Radičević koja obožava njegovu ćerku Aju iz prvog braka. 

Naime, poznato je da je glumac veoma mlad uplovio u bračne vode sa izvesnom Jelenom Melezović sa kojom je dobio naslednicu sa kojom rado provodi vreme i na društvenim mrežama često objavljuje njihove zajedničke fotografije. Međutim, najnoviji gest Aleksandra Radojičića oduševio je čitavu javnost.

Instagram

 

Dramski umetnik uvek se trudi da vreme provedeno sa ćerkom iskoristi na najbolji mogući način, a ono što je zaintrigiralo njegove pratioce jeste i mali dečak koji je sve češće u njihovom društvu.

Oni dobro upoznati u glumčev život otkrili su da se dečak zove Filip i da je on sin Aleksandrove bivše žene kog je dobila sa čovekom za kojeg se udala nakon razvoda od glumca.

Pročitajte Ovaj neodoljivi dečak najveću slavu stekao je ulogom u filmu Montevideo, danas važi za fatalnog zavodnika (foto)

Filip je, kako se navodi u komentarima fotografija, ostao bez oca, a gest Aleksandra Radojičića da ga vodi svuda gde i Aju naišao je na ovacije u javnosti.

„Dečak je sin iz drugog braka njegove bivše žene. Nedavno je izgubio tatu i Aca od tad uvek vodi i njega, gde god vodi ćerkicu“, „Svaka čast, ljudino, za sve što radiš za Fiću“, „Srce mi je puno kada vidim kako je Aleksandar prihvatio dečaka. Bog mu dao zdravlja. Svaka čast“, „Bravo“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Instagram @radojicicaleksandar

 

Podsećanja radi, Aleksandar i Jelena godinama su bili u ljubavi, a razveli su se 2014. godine. Oni su se dve godine borili za starateljstvo nad ćerkom i iznosili brojne optužbe jedno na račun drugog, a Jelena se potom udala za drugog čoveka i sa njim 2016. godine dobila sina. Ipak, čini se da su bivši supružnici sve nesuglasice ostavili po strani i da su sada u dobrim odnosima.

Komentari. (0)

Loading