Aleksandar Radojičić

Ona je njegova najveća podrška: Srećan je u njenom zagrljaju

Autor:

31.10.2022 16:30

Foto:

Foto:

Devojka Aleksandra Radojičića oduševila sve svojim izgledom



Glumac Aleksandar Radojičić nedavno je na svom Instagram profilu podelio fotografiju sa svojom izabranoicom i lepšom polovinom, manekenkom Dunjom Radičević sa kojom uživa u emotivnoj vezi više od dve godine. Nakon izvođenja predstave "Božanstvena komedija" u Beogradskom dramskom pozorištu, poznati par je pozirao dok su bili zagrljeni i nasmejani. Na slici se može primetiti da je par slično stilizovan i da oboje imaju klasičnu, crnu odevnu kombinaciju, dok su ih krasili osmeh i sreća na licima. Glumac ne krije svoju sreću, a par je tokom leta boravio na španskom ostrvu, uživajući u peščanim plažama, šetnjama i obilasku starog jezgra grada.

Instagram screenshot @radojicic_aleksandar

 

 

 

Pročitajte Rekla šta ima o budućoj maćehi! Evo šta ćerka Aleksandra Radojičića misli o njegovoj devojci Dunji

 

 

Glumac koji je publici postao poznat ulogom u domaćom filmu i seriji "Montevideo, Bog te video" u kojoj je tumačio lik fudbalera reprezentacije zvanog Balerina, zatim u seriji "Žigosani u reketu" gde igra Marka Ivanovića i lik Fadila u seriji "Balkanska međa, od 2021. godine postao je stalni član Beogradskog dramskog pozorišta. Osim na TV ekranima, glumac je aktivan i u pozorištu u predstavama "Zaljubljeni Šekspir" i "Božanstvena komedija". Pored glume, Aleksandar je neko ko je posvećen humanitarnom radu, pa se tako uvek odaziva pozivu spreman da pomogne. A svo svoje slobodno vreme se trudi da provede u prirodi sa svojom ćerkicom Ajom.

S obzirom da voli prirodu i boravak u istoj, glumac često provodi vreme vozeći bicikl, obilazeći brda, šume, otkrivajući vodopade i sve prirodne lepote zajedno sa kolegom i drugom Viktorom Savićem. Njegova naslednica je od skoro naučila da skija, pa se raduje svakom odlasku na planinu i zimskim sportovima, kako je svojevremeno izjavio Aleksandar, pa tako oni zajedno uživaju u različitim aktivnostima i boravku u prirodi.

Instagram screenshot @radojicic_aleksandar

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading