Ljuba i Katarina

Čestitamo: Bivši dečko Aleksandre Prijović postao tata, beba ponela moćno ime

Autor:

09.11.2023 09:12

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ljuba Perućica postao tata, na svet je stigao naslednik



Ljuba Perućica postao tata - vest je koja nas je sačekala ovog jutra.

Popularni pevač i njegova supruga Katarina Kolozeus godinama uživaju u ljubavi i skladnom odnosu, a noćas su se, kako su i sami istakli, sve njihove želje ostvarile dolaskom prvog deteta na svet.

U ranim jutarnjim satima rodio se dečak, kojem su ponosni roditelji dali ime Aleksej, što znači zaštitnik, vitez.

Pevač je odmah na Instagramu podelio srećne vesti, objavio fotografiju supruge i naslednika iz porodilišta, i napisao emotivnu poruku.

Ljuba Perućica postao tata, fotografije iz porodilišta raznežile

Perućica je prisustvovao supruginom porođaju, te je odmah uzeo sina u naručje. 

– Pišem pa brišem i ne znam ni sam odakle da počnem, pa je najbolje da vam prvo napišem: Postao sam tata! Nešto malo pre 3 sata ujutru, 9. novembra 2023. godine, na svet je došao jedan maleni, premaleni dečak.

On je ostvarenje svakog našeg sna, svake želje i mašte, svake molitve dragom Gospodu Bogu! Kad god smo pomišljali zelju, ona i ja smo mislili na istu stvar.

Pročitajte Bivši dečko Aleksandre Prijović postaje otac, prva fotografija trudne supruge oduševila (foto)

Nije bilo bitno da li je to rođendanska ili novogodišnja zelja, ili je neko od nas dvoje pronašao trepavicu na tuđem licu (pa smo morali da je oduvamo i biramo čija je želja jača) ili je neko video zvezdu padalicu ili su se poklopile kazaljke na satu ili bilo koja druga bezazlena stvar, uvek smo imali iste misli.

Svaka naša molitva bila je upućena tebi, sine. Hvala dragom Gospodu na najvećem životnom poklonu – napisao je ponosni tata i odmah zahvalio supruzi.

Instagram

 

– E sad, njeno veličanstvo, moj životić, heroj, borac, snaga, ljubav, prijatelj, saputnik, moja desna i leva ruka, moje sve!

Hvala ti, živote, što si sve učinila da na svet doneseš ovo naše čudo. Ti i ja znamo. Hvala ti kao nikada do sada! Moram da kažem da ti se divim!

Hvala beskrajno, hvala Bogu što mi te je sačuvao. Ljube vas sve i vole mama, tata i ALEKSEJ – piše u objavi Ljube Perućice.

 

Komentari. (0)

Loading