Ljubinka Klarić: Sa sinom se „obračunavam“ kao da smo vršnjaci

Autor: Lana Dedić

01.02.2021 20:00

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Luka Šarac, InstagramGlumica Ljubinka Klarić koju smo zavoleli u seriji „Moj rođak sa sela“, a donedavno gledali u izvrsnim rolama u serijama „Tate“ i „Klan“, osvrnula se na ove uloge, ali je govorila i o privatnom životu

Plavooka umetnica priznaje kako nije ni slutila da će serija „Moj rođak sa sela“ postati toliko popularna.

- Imala sam tada 28 godina i nisam mogla ni da zamislim da će serija postati toliko popularna. Ona traje i ljudi se raduju iznova svakoj reprizi. Vojina Ćetkovića znam od svoje sedamnaeste godine, od snimanja jednog studentskog filma, i on je beskrajno duhovit. I divan čovek. Proveli smo na snimanju serije i njegov „poslednji momački dan“, jer se u to vreme oženio. Uživali smo i sjajno se zabavljali – otkrila je Ljubinka u emisiji „Kec na jedanaest“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ljubinka Klaric (@ljubinkaklaric)

Uloga u seriji „Klan“, s druge strane, potpuno je drugačija od svega što je do sada igrala na televiziji.

- Mnogo mi je draga ta uloga i uvek se smejem jer glumim jednu potpuno ubijenu ženu, bez energije, ali s druge strane pasivno-agresivnu. Takođe, ona i pije, pa je uvek „pod gasom“. I to je vodi. Skerla je bio vrlo određen sa tim šta želi od svakog glumca i davao mi je ideje sve vreme snimanja. Znate, i kada se dese neke strašne stvari u životu, uvek je tu i doza humora. Tako je i u našem poslu, ne može biti samo drame, već je uvek tu i smeh – rekla je ona. (Pročitaj: Iskreno – Marijana Mićić otkriva kako je pobedila strahove koji su joj remetili život)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ljubinka Klaric (@ljubinkaklaric)

Ljubinka Klarić ponosna je na svog naslednika

S osmehom je istakla i da će se nakon perioda onlajn nastave i boravka dece kod kuće, uskoro stvoriti veliki redovi ispred klinike u Palmotićevoj.

- Već vidim majke s decom kako dolaze zbog odvikavanja od kompjutera. Srećom, moj sin je nedavno počeo da trenira tenis i dobro mu ide. Veoma je zainteresovan za taj sport pa sam srećna što provodi vreme van kuće – rekla je Ljubinka Klarić na K1 televiziji. (Pročitaj: Ćerka Hajdi Klum je prava lepotica, a sami procenite da li je nadmašila i majku)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ljubinka Klaric (@ljubinkaklaric)

Kako je dodala, sa sinom se „obračunava“ kao da su vršnjaci, kao da oboje imaju 12 godina, a on ne može da se ne smeje čak i kada je ozbiljna.

- Mislim da zato toliko volim seriju „Tate“ i ulogu Lole koju tumačim. Ona mi je bila odličan način da se podsmevam i samoj sebi jer osim godina delimo i zajednički humor i „tanke“ živce. Sestra mi često kaže kada me čuje kako razgovaram sa sinom da sam ista Lola.

Lana Dedić

Autor