Zdravko Čolić

Najpoznatiji pevač, a školovao se za nešto sasvim drugo: Zdravko Čolić je diplomirao na ovom fakultetu, iznenadićete se

Autor:

13.11.2023 10:01

Foto: Nebojša Babić

Foto: Nebojša Babić

Obrazovanje Zdravka Čolića više nije tajna



Legendarnog Zdravka Čolića obožava publika širom regiona.

Iako godinama slovi za jedan od najboljih vokala, pevač je uspeo da svoju privatnost sačuva od radoznalih pogleda, pa je obrazovanje Zdravka Čolića doskoro bilo potpuna enigma za domaću javnost. 

Ata Images

 

Iako je odmalena gajio ljubav prema muzici, slavni pevač je prednost dao knjizi i obrazovanju. 

Pročitajte Fudbalsku loptu zamenio je mikrofonom i postao najbolji, ćerke i misteriozna supruga njegova su najveća ljubav (foto)

Naime, Zdravko je sedamdesetih godina prošlog veka upisao Ekonomski fakultet u Sarajevu, ali se ipak u septembru 1971. godine preselio u Beograd.

U „Korni grupi” proveo je šest meseci i za to vreme snimio tri pesme, nakon čega se vratio u Sarajevo, nastavio studije i ubrzo postao diplomirani ekonomista.

Obrazovanje Zdravka Čolića se potpuno razlikuje od profesije kojom se bavi i koja mu je donela veliku slavu, ali verujemo i da se sada oproba u ekonomskim vodama, da bi se dobro snašao.

Pročitajte Jedan slavni pevač, a drugi... Da li ste znali da je ovo rođeni brat Zdravka Čolića? (foto)

Podsećanja radi, Zdravko Čolić, pored završenog fakulteta i karijere na kojoj bi mu mnogi pozavideli, ima i divnu porodicu. 

Sa suprugom Aleksandrom, koja ne voli javno da se eksponira, godinama uživa u skladnom braku, a kruna njihove ljubavi su ćerke Una i Lara

Komentari. (0)

Loading