Danijela Martinović

Ovo se dugo čekalo: Danijela Martinović podelila prelepe vesti, Josip se ne odvaja od nje (foto)

Autor:

13.06.2023 11:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Knjiga Danijele Martinović ugledala je svetlost danaDanijela Martinović promovisala je svoju knjigu pod nazivom "Tuširanje duše".

„Dobrodošli na promociju moje nove knjige”, poručila je ona putem Instagrama. 

Instagram

 

Na gala događaju slavna pevačica se pojavila se u društvu izabranika, inspektora Josipa Plavića. Promociju je organizirala u paintball klubu koji je upravo Josip osnovao s prijateljima.

Instagram

 

Za ovu priliku pevačica je odabra elegantnu, žutu haljinu sa cvetnim detaljima, dok je Josip od glave do pete bio odeven u crno. Par nije skidao osmeh sa lica, a Plavšić je tokom fotografisanja poljubio pevačicu. 

Pročitajte Kakav par! Danijela Martinović pokazala novog dečka, kažu da je bolji frajer od Graša (foto)

Podsećanja radi, knjiga Danijele Martinović nedavno je bila povod i za porodično slavlje, koje je pevačica zabeležila fotografijom koju je potom podelila sa svojim pratiocima.

Instagram

 

O privatnom životu i planovima pevačica retko govori u javnosti pa je tako u početku knjigu, kao i novog partnera čuvala u strogoj tajnosti. 

Pre veze sa Josipom, pevačica je godinama bila u vezi sa kolegom Petrom Grašom koji je sreću nakon raskida pronašao sa Hanom Huljić sa kojom se oženio i dobio ćerku Albu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading