Danijela Martinović

Kakav par! Danijela Martinović pokazala novog dečka, kažu da je bolji frajer od Graša (foto)

Autor:

06.03.2023 10:00

Foto: Gloria.hr/Biljana Blivajs

Foto: Gloria.hr/Biljana Blivajs

Novi dečko Danijele Martinović je pravi dasa, kažu da bolje izgleda od Graša



Pre nekoliko dana novi dečko Danijele Martinović bio je glavna tema u medijima. Lepa pevačica je za Gloria.hr zvanično potvrdila ljubavnu priču sa kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem, te otkrila detalje njihovog prvog susreta, kao i kako su otpočeli romansu. 

Pročitajte Sve je uspela da sakrije! Danijela Martinović oduševila vestima, ogromna radost - Do početka aprila... (video)

Facebook

 

- Prvi susret dogodio se pre otprilike godinu dana, kad je advokatica u moje ime podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo rešen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primećivati da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, pa čak i poneke snove -  ispričala je Danijela.

Pročitajte On se oženio i dobio dete, ona ostala sama, Petar Grašo konačno priznao sve - Danijela i ja...

Instagram/danijelamartinovicofficial

 

Osim toga što je kriminalistički inspektor, Danijelin izabranik je rok pevač i gitarista koji je od 1991. godine član je benda "Izvan zakona", a sada znamo i kako izgleda dasa koji je osvojio Danijelino srce.

Pročitajte Nakon svadbenih zvona oglasila se Danijela Martinović - Gubitak je nekad dobitak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

Josip i Danijela uslikani su u šetnji zagrljeni i nasmejani, a ono što su svi komentarisali je da su prelep par. Pevačica blista u društvu svog novog dečka, koji prema tvrdnji mnogih bolje ide uz Danijelu nego bivši Petar Grašo

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Lucija

10.03.2023 20:41

Ja sam mislila da "male djevojcice" netrebaju frajere i sex.Kako sad to odjednom, ima frajera?