Danijela Martinović

Prsten kupljen! Danijela oduševila: Stvarno sam srećna

Autor: Gloria.rs

30.03.2023 10:00

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Udaje se Danijela Martinović bruji hrvatska štampa, njena nova emotivna veza ozbiljina je nego što se misliloIzgleda da je Danijela Martinović našla svoju srodnu dušu. Iako je delovalao da je slomljenog srca posle raskida dvadesetčetvorogodišnje veze sa Petrom Grašom, naprotiv, srećnija je nego ikada.

Pročitajte Kakav par! Danijela Martinović konačno pokazala novog dečka (foto)

Instagram/danijelamartinovicofficial

 

Naime, splitska pevačica konačno je pronašla onog pravog sa kojim deli iste vrednosti i poglede na život. 

Prvi susret s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem (49) bio je profesionalan, ali ubrzo im se dogodila ljubav. Danijela je inspektora upoznala pre godinu kada je podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

- Slučaj je brzo rešen, a potom je počela da se razvija naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji je očito morao da se dogodi.

Kada smo se upoznali, provodili smo puno vremena u razgovoru i polako smo počeli da primećujemo da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, čak i poneke snove - ispričala je ona nedavno za hrvatsku Gloriju.

Pročitajte Sve je uspela da sakrije! Danijela Martinović oduševila vestima, ogromna radost - Do početka aprila... (video)

Sreću ih zagrljene i srećne, te se navodi i da su svoj odnos podigli na veći nivo.

Dodatne spekulacije su podgrejane kada je na Danijelinoj ruci zasijao biserni prsten, pa se krenule priče da svadba samo što nije. 

- Prsten je poklon, ali neću otkriti od koga je, neka to bude tajna - izjavila je Danijela nedavno i dodala da je ispunjena i srećna.

- Postoje institucije i pravila, ali uvek postoji čovek, onaj jedan, koji će nam pružiti ruku i zbog kojeg će nam život krenuti u potpuno drugom smeru.

Stvarno sam srećna, nema na to šta da se doda, ni oduzme - otkrila je za Dalmatinski portal.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading