Danijela Martinović

Ponovo voli! Ovo je novi dečko Danijele Martinović: Sve je počelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom

Autor:

02.03.2023 10:00

Foto:

Foto:

Novi dečko Danijele Martinović glavna je tema o kojoj se priča, hrvatski mediji bruje o pevačicinoj novoj emotivnoj vezi sa uspešnim gospodinom, evo i kojim



Čini se da je dvadesetčetvorogodišnja veza Danijele Martinović i Petra Graša postala tema o kojoj nema više šta da se kaže. Pevač je sreću pronašao sa ćerkom Tončija Hujića Hanom, ljubav je krunisana brakom i ćerkicom Albom. Sa druge strane hrvatsko izdanje magazina Gloria ekskluzvino donosi da je i Danijela ponovo srećna u ljubavi. 

Pročitajte Sve je uspela da sakrije! Danijela Martinović oduševila vestima, ogromna radost: Do početka aprila... (video)

Instagram

 

Naime, splitska pevačica konačno je pronašla onog pravog sa kojim deli iste vrednosti i poglede na život. Prvi susret s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem (49) bio je profesionalan, ali ubrzo im se dogodila ljubav.

- Prvi susret dogodio se pre otprilike godinu dana, kad je advokatica u moje ime podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo rešen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primećivati da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, pa čak i poneke snove -  iskreno je rekla Danijela u svojoj ispovesti. 

Pročitajte On se oženio i dobio dete, ona ostala sama, Petar Grašo konačno priznao sve - Danijela i ja...

Na pitanje da li tu ima temelja za scenario nekog ljubavnog filma, Danijela priznaje: 

- Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenario. Prolazimo puno lepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabeležena.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading