Dragana Kosjerina

Nekad i sad: Pogledajte kako je Dragana Kosjerina izgledala u mladosti, ovo je zaista ona (foto)

Autor: Gloria.rs

26.05.2023 20:30

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Izgled Dragane Kosjerine privukao je veliku pažnju javnostiDragana Kosjerina važi za jednu od omiljenih, ali i najlepših srpskih voditeljki. 

Svojim stasom, harizmom i prelepim licem mami uzdahe gde god da se pojavi, a zavodljiva je i na društvenim mrežama, gde redovno objavljuje kadrove iz privatnog života.

Instagram

 

Popularna voditeljka je više puta govorila da je za njen savršen izgled zaslužna genetika i zdrave životne navike, te da nije ljubitelj estetskih korekcija. U prilog tome ide i fotografija iz njene mladosti koju je nedavno podelila na Instagramu.

Pročitajte Džaba bacate novac na skupe kreme - Dragana Kosjerina ima savet za mladolikost

U teget-crnoj kombinaciji, bez šminke i sa nešto drugačijom frizurom, Dragana je uz svoju fotku iz tinejdžerskih dana napisala:

– Bila jednom jedna ljuta devojčica.

Instagram

 

Izgled Dragane Kosjerine oduševio je njene pratioce, a komplimenti na račun prirodnog izgleda nizali su se jedan za drugim.

Među komentarima bilo je i onih koji su lepoj voditeljki poručili je bez problema mogla da se bavi i modelingom, a nesumnjivo bi uspela u manekenskoj karijeri da se za nju opredelila jer je Dragana i u mladosti bila vanserijska lepotica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading