Tanja Bošković

Zgodna kao greh: Pojavila se fotografija na kojoj se vide izvajane grudi

Autor:

24.08.2022 16:40

Foto:

Foto:

Izgled Tanje Bošković: dama čiji stil i lepota ne prolaze



Izgled Tanje Bošković: poznata pozorišna, televizijska i filmska glumica koja više od četiri decenije osvaja publiku širom regiona svojim ulogama, ali i svojim izgledom koji pleni. Uvek nasmejana i vedra, poznata glumica je svakoj ulozi darivala deo sebe. Široj javnosti je poznata po ulozi Lole u televizijskoj seriji "Srećni ljudi", kao i po ulozi pevačice u filmu "Balkan ekspres". Pored pomenutih filmova, značajne uloge je ostvarila i u filmskim ostvarenjima koja su se prenosila na sledeće generacije, kao što su: "Majstori, majstori", "Čovek sa četiri noge", "Policajac sa Petlovog brda", "Rat uživo", "Okupacija u 26 slika", "Balkanska pravila", "Volim te najviše na svetu" i "Peti leptir".

Instagram screenshot @domaca_kinematografija

 

 

Pročitajte Tanja Bošković na pragu osme decenije po prvi put zaprošena: Evo koji muškarac se na to osmelio, četiri decenije je mlađi od nje

 

Osim u televizijskim i filmskim projektima koji su tokom duge, plodonosne i bogarte karijere bili brojni, ona je aktivna u svim beogradskim pozorištima, igrajući različite predstave, a neke od predstava su: "Flashdance", "Pokondirena tikva", "Tajna Grete Garbo" i mnoge druge. Nedavno se pojavila glumičina slika iz mladih dana, koja prikazuje svu lepotu koja je krasi od kada je bila devojka, a koja do današnjih dana ne prolazi. Poznata umetnica je svojevremeno izjavila kako ona neguje lepotu, poručujući da je to mnogo više od onoga što spolja vidimo, da ona dolazi iznutra i da upravo ona treba najviše da se gaji i da u nju treba najviše da se ulaže. Pa, je tako otkrila svoju tajnu kako ona neguje svoj mladolik izgled, energiju koja pleni i osmeh koji osvaja:

Instagram screenshot @domaca_kinematografija

 

 

"Čovek odrasta etički i estetički. Ne posvećujem previše vremena, ako se to posmatra kao nega. Uopšte ne spadam u te žene. S druge strane volim da plivam, uglavnom hodam, i to kroz život, izbegavam vožnju automobilom, volim da se družim s ljudima, imam dugogodišnja prijateljstva. Mislim da to čini zdravlje, a negovati zdravlje je naša obaveza. Ako govorite o fizičkim stvarima, volim lepotu i celi život joj služim. Kreme i šamponi su manje bitni. Užasno me nerviraju reklame koje obećavaju sreću koja dolazi spolja. Sreća se neguje drugačije. Toj nezi posvećujem vreme. Ove bore koje imam, sve sam zaradila najvećom radošću. Umem da starim, naša tela su propadljiva." Kada su njen izgled i stil u pitanju, oduvek je važila za stilizovanu damu koja nosi odevne komade sa gracioznošći i prirodnošu i u skladu sa svojim godinama:

"Stil nije nešto što možete da kupite na ulici, stil je nešto što gradite celog života. Vodite računa o svojim ćerkama, o svojim unukama, jer upravo danas one počinju da se ugledaju na ono što im nudite. Ako im budete nudile Dolce&Gabannu, usta kao debrecine i veštačke grudi, pomislite šta će one jednog dana roditi. Meni je žao lepih devojaka koje su imale potencijal, ali su se izoperisale i sad liče na plastične viršle. Što se mene tiče, ceo život se smejem i svuda idem peške, to je tajna moje lepote.

Instagram screenshot @domaca_kinematografija

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Boško

24.08.2022 19:47

Izvajane grudi u 70-oj ! Ajte , molim Vas.

Ikan

25.08.2022 19:33

Lepotica,carica, čista inspiracija!!!