Bolji život

Nije joj bila suđena: Uloga Emilije Popadić bila je namenjena ovoj poznatoj glumici

Autor:

22.05.2023 21:15

Foto:

Foto:

Uloga Emilije Popadić proslavila je Svetlanu Bojković, a evo koja glumica je zapravo trebalo da je igraKultna serija „Bolji život“ reditelja Aleksandra Đorđevića i scenariste Siniše Pavića, iznedrila je velika glumačka imena. Lidija Vukićević i Dragan Bjelogrlić koji su posle ove serije stekli enormnu popularnost, kadar su delili sa Markom Nikolićem i Cecom Bojković koja je maestralno odigrala ulogu Emilije Popadić koja joj, doduše, nije bila namenjena.

Pročitajte Napustila nas glumica koju pamtimo po seriji “Bolji život”

youtube printscreen

 

Uloga Emilije Popadić zapravo je bila namenjena glumici Dari Džokić, međutim ona je tu rolu odbila.

Naime, zbog obaveza u pozorištu Dara Džokić nije mogla da prihvati ovu ulogu. Dara je tada imala tridesetak godina i mogla je da igra i Emiliju i Violetu Popadić.

Pročitajte Njena egzotična lepota očarala je svet - Ovako izgleda čuvena Žade posle dva porođaja i dva propala braka (foto)

Luka Šarac

 

- Odbila sam „Bolji život“, što se ne zna. Trebalo je da igram jednu od glavnih uloga. Ne znam kako to da objasnim.

Radila sam tada mnogo u pozorištu. Uopšte nisam bila svesna koju će gledanost imati ta serija. Ne kajem se ni zbog jedan svog postupka. Tako je trebalo da bude - rekla je svojevremeno Dara Džokić gostujući u jednoj TV emisiji.

Pročitajte Zar on?! Najfatalniji turski glumac ostavljen, Džanu je ova Srpkinja rekla zbogom!

Dara je popularnost stekla zahvaljujući brojnim drugim ulogama, kako u pozorištu, tako i pred kamerama, a poslednjih nekoliko meseci imali smo prilike da je gledamo u serijama „Tajne vinove loze“ i „Radio Mileva“.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading