Džan Jaman

Zar on?! Najfatalniji turski glumac ostavljen, Džanu je ova Srpkinja rekla zbogom!

Autor:

29.01.2023 20:00

Foto: Photo Global Agency Promo Prva

Foto: Photo Global Agency Promo Prva

Džana Jamana ostavila devojka, evo ko je ona



Retko ko bi poverovao da bi neka devojka mogla da uruči šut-kartu Džanu Jamanu, koga smo gledali u serijama „Sanjalica” i „Pun mesec”. Jedan od najpoželjnijih turskih glumaca tiha je patnja žena širom sveta i uzrok aritmija, vrtoglavica i valunga, a mnoge žene dale bi sve čak i za samo jedan njegov dodir.

Pročitajte Najzgodniji turski glumac stigao u Beograd - Žene pohrlile u Knez Mihajlovu (Foto)

Photo Global Agency Promo Prva

 

Kako pišu "Novele", postoji jedna pripadnica lepšeg pola koja se usudila da raskine s Džanom – reč je o manekenki poreklom iz Srbije, koja živi i radi u Italiji, a s Jamanom je bila u vezi poslednjih meseci. 

- Džan je stvarno bio zagrejan za tu devojku – mesecima je uporno pokušavao da joj uđe u trag nakon što su se videli u izlasku tokom njegovog boravka u Beogradu, a kada je konačno stupio u kontakt s njom, ispostavilo se da oboje žive i rade u Italiji. To je, mislio je on, bila sudbina. Ćaskanje je dovelo do ponovnog susreta, ponovni susret do vrelih trenutaka, vreli trenuci do veze... A onda je on morao da napusti Italiju zbog snimanja serije ’Turčin’, susreti su se proredili, a njegovoj lepšoj polovini pomisao o vezi na daljinu nije bila baš primamljiva. Ne mogu da grešim dušu, ona je pokušala da održi taj odnos, baš kao što je i Džan davao sve od sebe, ali znate kako kažu – daleko od očiju, daleko od srca. Tako je bilo i u njihovom, odnosno njenom slučaju”, kaže izvor i dodaje da je manekenka rekla glumcu da ga voli, ali da virtuelna veza nije njena „šoljica čaja”.

Pročitajte Planovi o venčanju u trenu pali u vodu - Da li je ovo dokaz da je Džan Jaman raskinuo veridbu?

Photo Global Agency Promo Prva

 

- Čuli su se svaki dan, naravno, ali to njoj nije bilo dovoljno. Želela je da Džan bude fizički prisutan kraj nje, da oseti njegov dodir, dah, stisak... To, nažalost, nije bilo moguće – on nije mogao da boravi u Italiji suviše često, a ona nije mogla da je napušta zbog posla. Zbog toga mu je ona rekla da je najbolje da stave tačku na svoju vezu. Džanu nije bilo nimalo svejedno, ali odlučio je da poštuje želju svoje sada već bivše drage i ne bude navalentan. Ipak, nada se da će njihova ljubav dobiti drugu šansu kad on privede kraju snimanje „Turčina” i vrati se u Italiju. Naravno, ako ona dotad ne nađe nekog drugog ko će zauzeti njegovo mesto u njenom srcu.

Pročitajte Džan Jaman ekskluzivno za HELLO! - Od malih nogu prate me predrasude

Photo Global Agency Promo Prva

 

Pomenuti list piše da je turski zavodnik utehu pronašao u poslu i da ni ne pomišlja na novu vezu:

- Ma kakva nova veza! On je trenutno potpuno fokusiran na posao, to mu je jedina uteha. Kad ode na set i uplovi u svet legendarnog Turčina, koga igra u istoimenoj seriji, zaboravlja na sve probleme, a i kolege s kojima radi čine sve da mu olakšaju težak period kroz koji prolazi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading