Dragan Bjelogrlić

Jedna glumica, druga pevačica: Ove dve dame su Bjeline sestre, iznenadićete se (foto)

Autor:

01.02.2023 20:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Sestre Dragana Bjelogrlića su takođe javne ličnostiGlumac Dragan Bjelogrlić dobro je poznat domaćoj javnosti. U svojoj bogatoj karijeri nanizao je brojne uloge, kako na filmu tako i u serijama, ipak, o privatnom životu retko priča, te mnogima nije poznato da ima dve poznate sestre.

Pročitajte Promenio lični opis - Šta se desilo popularnom glumcu

ATA Images

 

Jedna od njih je pevačica Zorana Pavić, koja je Bjelina sestra od tetke, a o svom bratu govorila je svojevremeno u jednoj emisiji kada je otkrila i zašto je nikada nije odabrao za neku ulogu.

- Ja sam prevashodno pop pevačica i ako nešto imamo u ovoj zemlji to su glumci. Iskrena da budem, neke stvari koje sam radila uz emotivnu podršku svog brata trudila sam se da ih uradim donekle sama. Pričam o monodrami Kad žena voli, koju je on izdao, a koju sam ja uradila u nekom drugom aranžmanu. Van pameti je da on mene kao sestru zove da glumim pored ovakvih glumaca – ispričala je jednom prilikom Zorana.

Pročitajte Samit dobrih frajera - Odbojka na pesku u Barandi

Ata Images

 

Druga sestra popularnog glumca je njegova koleginica Marina Vodeničar.

- Njih dvoje povezuje rodbina iz Barande, a oni u javnosti gotovo nikada ne govore o svom odnosu. Ono što je zanimljivo jeste to da je Marina u Bjelinoj seriji “Senke nad Balkanom” glumila njegovu sestru Smilju, a zajedno su radili i na seriji "Vratiće se rode".

Pročitajte Stariji je osam godina - Iznenadićete se kada budete videli ko je rođeni brat Dragana Bjelogrlića (foto)

Osim u ovim serijama, Marinu smo gledali i u serijama: “Žene sa Dedinja”, “Sinđelići”, “Urgentni centar”, a veoma je angažovana i u pozorištu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading