Glumački drim tim

Samit dobrih frajera: Odbojka na pesku u Barandi

Autor:

03.08.2022 13:00

Foto:

Foto:

Ekipa filma Montevideo: u sportskim aktivnostima i van seta



Ekipa filma Montevido, razigrani na pesku sa osmehom na licu. Poznati srpski televizijski, pozorišni i filmski glumac, reditelj i scenarista Dragan Bjelogrlić, čovek koji je je pored umetnosti voli sport, letnje tople dane provodi u banatskom selu Barandi, gde je napravio pravu malu oazu, a nedavno je okupio čitavu glumačku postavu filma “Montevideo”, kako bi zajedno igrali odbojku na pesku. Dobro društvu i uigrana ekipa, smenjivala se na terenu, aktivno stižući sve lopte, dok su za publiku imali svoje lepše polovine koje su ih bodrile. Poznati filmski reditelj i glumac je napravio pravi mali sportski događaj, izlet i beg iz grada, osmislivši jedan idealan dan u prirodi sa prijateljima i kolegama.

Instagram screenshot @draganbjelogrlicbjela

 

 

 

Pročitajte Glumac fotografijama podsetio na nezaboravno druženje sa Nikolom Đuričkom

 

Pored poznatog glumca koji je bio organizator, odbojkaši su bili: Viktor Savić, Miloš Biković, Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojčić i sin od reditelja Aleksej Bjelogrlić, koji su pokazali više nego zavidno znaje i umeće u ovom sportu. Dragan Bjelogrlić je neko ko voli da bude aktivan i da se bavi sportom, jer voli fudbal, igra tenis, skija, svojevremeno se bavio surfingom, ali i on je kao i njegove kolege pokazao da je u zavidnoj formi, igrajući odbojku na pesku. Pored različitih sportova, on je strastveni ljubitelj automobila, pa je nekadašnji “porše”, zamenio jaguarom”. Pored toga što letnje slobodno vreme provodi u svojoj zelenoj oazi, poznati jugoslovesnki glumac iz mjuzikla “Hajde da se volimo 3”, sa svojim bratom, Goranom Bjeloglićem, koji je po zanimanju elektroinženjer, otvorio je u Barandi producentsku kućju “Kobra”, pre 28 godina.

Glumac je od svoje rane mladosti započeo svoje glumačke korake, u filmu “Boško Buha” 1978. godine, kada je imao svega 15 godina, ulogom Save Jovanovića, da bi se nakon toga nizale uloga za ulogom koje su za temu uglavnom imale ratnu tematiku, kao što su: “Crni bombarder”, “Lepa sela lepo gore”, koji je ujedno predstavljao i prvi film u kojem se Dragan oprobao kao producent. Međutim, šira javnost ga je zavolela sa ulogom u domaćoj seriji “Bolji život” u kojoj je tumačio lik problematičnog Slobodana Popadića. Njegova najuspešnija filmska i televizijska ostvarenja su svakako ona u kojima je radio kao režesir, ali i glumac, kao što su: film “Montevideo, Bog te video” i “Montevideo, vidimo se” i serije “Senke nad Balkanom” u kojoj je igrao glavnu ulogu, a koja je na filmskom sajtu ocenjena kao najbolja srpska serija svih vremena.

Instagram screenshot @draganbjelogrlicbjela

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading