Marina i Lidija

Vole da se sređuju i posećuju kozmetičke salone: Upoznajte Lidijinu rođenu sestru, koja je lepša? (foto)

Autor:

31.01.2023 14:50

Foto:

Foto:

Rođena sestra Lidije Vukićević njena je ogromna podrška, pa iako se ne viđaju često zajedno u javnosti veoma su bliskeSestra Lidije Vukićević malo je poznata javnosti i mnogi ni ne znaju da naša uspešna glumica i ima rođenu sestru. Porodica joj je uvek na prvom mestu, pa pored sinova Andreja i Davida, Lidiji su ogromna podrška roditelji kao i ona. Najlepši deo svog detinjstva glumica je provera u rodnom Kraljevu, a najbolje društvo imala je upravo u Marini.

Pročitajte Gledaj majku, biraj devojku - Andrej nikad srećniji, njegova nova ljubav je ista Lidija (foto)

Instagram

 

- Sestra-imenica bez zamenice. Hvala ti što me podržavaš kad nisam u pravu, hvala ti što me štitiš i činiš me jakom. Hvala što me teraš na smeh kad se mrštim, hvala što me vratiš na pravi put kada izgubim mapu.Hvala što si uvek tu. Volim te - napisala je Lidija svojevremeno na svom profilu na Instagramu i pokazala kako izgleda njena rođena sestra Marina.

Pročitajte Oduševljenje u porodici - Zvezdan Terzić potvrdio novosti, Kostadin na sedmom nebu

Instagram

 

I Marina kao i Lidija veoma drži do sebe, voli da se sređuje i posećuje kozmetičke salone.

- Živim odlično. Ništa mi ne nedostaje. Ja u svemu vidim lepotu. I kad nemam, ja vidim da ću ukoro imati, pa mi bude lepo. Nisam skorojevićka, ne moram ništa. Ujedno sam i hedonista, volim lepo - priznala je Lidija Vukićević u intervjuu za magazin "Gloria".

Instagram screenshot @vukiceviclidija

 

Anketa

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Lela

03.02.2023 10:21

Sestra, zato sto je prirodna zena, a ova sva izoperisana, puna botoksa, i svaka slika footosopirana.