Kostadin Terzić

Oduševljenje u porodici: Zvezdan Terzić potvrdio novosti, Kostadin na sedmom nebu

Autor:

22.12.2022 14:41

Foto:

Foto:

Zvezdan Terzić najlepše vesti ne želi da krije, a njegov sin raduje se novom početku



Zvezdan Terzić posle nekoliko izuzetno teških dana i sahrane velikog prijatelja, trenera i fudbalera Siniše Mihajlovića konačno ima razlog za sreću.

Pročitajte Izgubili smo najmlađeg i najboljeg među nama - Komemoracija Siniši Mihajloviću, Zvezdan Terzić slomljen od tuge

ATA Images

 

Naime, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić koji je vodio OFK Beograd u vreme njegovih najvećih uspeha, odlučio se na veliki poslovni poduhvat. Poznato je da je Terzić finansijski pomagao bivši klub milionskim donacijama u proteklom periodu, a sada je jedan od ključnih ljudi koji su oformili moćan tim nove uprave OFK Beograda, moćnih pojedinaca sa uspešnim sportskim i poslovnim biografijama.

Odlukom Skupštine OFK Beograda novi predsednik postao je Momčilo Minić, čovek koji je bio u klubu u periodu kada se takmičio u eliti. Za potpredsednike su izabrani Stefan Babović, bivši prvotimac OFK Beograda i Partizana, kao i Kostadin Terzić, sin Zvezdana Terzića, do nedavno zaposlen u FSS. 

Pročitajte Obrt u istrazi, jezivi detalji - Laća je dva dana ležao mrtav na ulici, na identifikaciji tela izbezumljen prijatelj jedva...

ATA Images

 

Skupština kluba je za novog sportskog direktora izabrala Andreja Mrkelusina Lidije Vukićević i Mitra Mrkele, mladog čoveka koji je ranije nosio dres OFK Beograda i Crvene zvezde. 

Instagram

 

- OFK Beograd je klub koji volim. Klub u kojem sam proveo 27 godina i moja obaveza je da pomognem da se OFK Beograd reorganizuje i vrati u Superligu. Kostadin i Andrej su rođeni na tom stadionu, tu su prohodali i oni imaju obavezu, i treba da se uključe u rad kluba - rekao je za Kurir Zvezdan Terzić.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading