Siniša Mihajlović

Izgubili smo najmlađeg i najboljeg među nama: Komemoracija Siniši Mihajloviću, Marakana preplavljena fotografijama i svećama

Autor:

18.12.2022 13:40

Foto:

Foto:

Komemoracija Siniši Mihajloviću u Beogradu okupila je veliki broj ljudi iz javnog sveta, koji su se od sjajnog čoveka i fudbalera oprostili dirljivim rečima



Baš u isto vreme dok je porodica Siniše Mihajlovića pokraj njegovog kovčega u Rimu primala reči saučšća, u Beogradu je održana komemoracija velikom čoveku i sjajnom sportisti.

Pročitajte Rim tuguje - Kovčeg sa Sinišinim telom stigao pred porodicu, Arijana sa ćerkama i sinovima u suzama

ATA Images

 

U medija centru na stadionu "Rajko Mitić", okupio se veliki broj Sinišinih prijatelja iz sveta sporta, kao i brojni političari i poštovaoci njegovog rada i dela.

Na komemoraciji su govorile legende i funkcioneri crveno-belih u prepunom medija centru. Komemoracija ze počeka minutom ćutanja, a na kraju je sve upriličeno video snimcima iz karijere legendardnog fudbalera.

ATA Images

 

- Jedan od najtežih dana. Opraštamo se od druga, prijatelja, brata Siniše Mihajlovića. Dragi Siniša, još na početku karijere učinio si svoju Zvezdu najvećom u Evropi i svetu, a sebe upisao u besmrtnu listu legendi svog voljenog kluba. Pamtićemo te kao veselog dečaka koji je izrastao u jednog dobrog čoveka, velikog srca. Sto puta smo se uverili, najvećeg srca. Otišao si prerano, ali si toliko učinio za života da će generacije posle tebe biti ponosne što su tvoji. Ponosni smo što smo te imali za prijatelja i što si bio deo Crvene zvezde. Ostaje mi samo da se poklonim i kažem jedno veliko hvala - rekao je Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda na otvaranju komemoracije.

Pročitajte Posle više od 26 godina ostala je sama sa decom - Oglasila se Arijana, ovo je njena poruka voljenom Mihi

ATA Images

 

ATA Images

 

- Dragi prijatelji, izgubili smo najmlađeg i najboljeg među nama. On je to pokazao kroz karijeru. Izgubili smo druga, brata i prijatelja, ja i više, svog cimera i čoveka koji nije znao za poraz. Čoveka koji je uvek voleo da pobedi, Zvezda je dobila čoveka koji je činio sve da dođe do vrha. Dečak koji je dolazi iz malog grada dolazi u Vojvodinu i Zvezdu i nastavlja karijeru u kojoj je sve napravio što može da napravi. Znao je da poštuje starije, ali je držao do sebe. U neverici sam da smo izgubili jednog takvog čoveka. Za junakom se ne plače, neka mu je večna slava i hvala - poručio je Dragiša Binić, veliki prijatelj Siniše Mihajlovića.

ATA Images

 

ATA Images

 

Stadion "Rajko Mitić" oblepljen je plakatima, emotivnim porukama i posterima posvećenih sjajnom treneru i fudbaleru koji je u 53. godini izgubio bitku sa leukemijom.  

Pročitajte Leukemija se može vratiti i nekoliko puta, ovo su prvi simptomi, neki su slični koroni

ATA Images

 

ATA Images

 

U knjigu žalosti upisali su mnogi, a među njima i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

ATA Images

 

Neka mu je večna slava i hvala.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading