Neverovatna sličnost

Koja je atraktivnija? Upoznajte sestru Lidije Vukićević! (foto)

Autor:

01.06.2021 14:30

Foto:

Foto:

Sestra Lidije Vukićević malo je poznata javnosti, zbog čega mnogi ni ne znaju da popularna glumica uopšte ima sestru, a njen izgled potpuna je misterija.



Mnogo puta do sada Lidija je istakla da joj je porodica na prvom mestu, pa pored sinova Andreja i Davida, glumica oslonac pronalazi u svojim roditeljima te pomenutoj sestri. Najlepši deo detinjstva provela je u rodnom kraljevu, a najbolje društvo imala je u sestri.

- Sestra-imenica bez zamenice. Hvala ti što me podržavaš kad nisam u pravu, hvala ti što me štitiš i činiš jakom. Hvala što me teraš na smeh kad se mrštim, hvala što me vratiš na pravi put kada izgubio mapu. Hvala što si uvek tu. Volim te - napisala je Lidija svojevremenom na svom Instagram profilu, tada pokazavši i kako izgleda njena sestra Marina.

 

 

I Marina, baš kao i njena sestra Lidija drži do sebe, voli da se sređuje, te redovno posećuje kozmetičke salone.

- Živim odlično. Ništa mi ne nedostaje. Ja u svemu vidim lepotu. I kada nemam, ja vidim da ću uskoro imati, pa mi bude lepo. Nisam skorojevićka, ne moram ništa. Ujedno sam i hedonista, volim lepo - priznala je nedavno glumica za naš magazin.

Sestre Vukićević - pronađite razliku

Nedavno, Lidija je na svom Instagram storiju objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojom sestrom i njenom ćerkom. Tek kada su se našle rame uz rame u prvi plan je isplivala njihova neverovatna sličnost. Jedina očigledna razlika jeste boja kosa, s obzirom da je Lidija crnka, dok je njena sestra napravila nešto drugačiji izbor.

Pročitajte i Misteriozni dečko poručio Lidiji Vukićević: Molićeš ti mene za ljubav!

Instagram screenshot

 

Osim sestara Vukićević, na fotografiji se nalazi i Marinina ćerka, koja, ako je suditi po ovoj fotografiji, sasvim sigurno zaseniti slavnu tetku i svoju majku.

 

Komentari. (0)

Loading