Jelena Tomašević

Haljina Jelene Tomašević prikriva baš svaki višak kilograma (foto)

Autor:

16.05.2024 13:15

Foto: F.S./ATAImages

Foto: F.S./ATAImages

Haljina Jelene Tomašević odlično stoji damama sa oblinama



Promocija novog albuma Jelene Tomašević sinoć je okupila veliki broj poznatih ličnosti, ali ipak u centru pažnje bila je domaćica.

Pevačica se pojavila u sjajnom raspoloženju i sa osmehom na licu blistala pred okupljenim foto-reporterima, a haljina Jelene Tomašević bila je najkomentarisanija.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Supruga Ivana Bosiljčića za ovu priliku odabrala je lepršavu kreaciju koja je pravi izbor za proleće.

Haljina Jelene Tomašević sa dugim rukavima i tufnastim dezenom savršena je za prikrivanje viška kilograma, posebno u predelu kukova i butina.

Pročitajte Novi album Jelene Tomašević ugledao svetlost dana, balade gađaju pravo u srce - Sve dugujem Sergeju Ćetkoviću

Pojas crne boje ističe struk, a kreacija A-kroja ukrašena karnerima učiniće da se osetite samopouzdano pri svakom koraku.

Za haljinu sa rolkom nema boljeg izbora do kose pokupljene u rep, a na Jeleninom primeru se pokazalo da joj fenomenalno stoji. Diskretna šminka i nakit proveren su recept za sofisticiran stajling koji niko ne nosi dobro kao Jelena.

F.S./ATAImages

 

Inače, Jelena je nedavno govorila o svom novom albumu koji je oduševio publiku.

- Verujem da će moj novi album „Iskrena” biti voljen koliko i meni znači. Prethodnih godina sam pažljivo i po srcu birala muziku koju ću za vas pevati. Svaka pesma je priča za sebe i sigurna sam da ćete razumeti svaki otpevani detalj.

Zahvalna sam svim mojim dragim prijateljima i umetnicima koji su doprineli da sve bude ovako autentično: Mahiru Sarihodžiću, koji je aranžirao i muzički producirao svih sedam novih pesama, divnoj Mayi Sar koja je napisala dve božanstvene pesme „Iskrena” i „Ruke druge žene”, Sergeju Ćetkoviću posebno hvala za pesmu „Za divno čudo”.

Pročitajte Jelena Tomašević nije ni sanjala da će u 40. godini doživeti najveću sreću, prelepo, oglasio se i Ivan

Mojoj Aleksandri Milutinović za „Veruj mi da verujem”, Goranu Kovačiću za „Rano moja mila”, Nerminu Puškaru za „Postelju od irisa” i Branku Koprivici za čarobnu muziku u pesmi „Nema te”, koja mi je bila inspiracija da napišem stihove za nju.

Moj dugogodišnji prijatelj i saradnik Miloš Nadaždin je zauzeo posebno mesto na ovom muzičkom putovanju, pretvarajući muziku u slike i video-spotove koje gledate - rekla je Jelena za „Blic”. 

 

Komentari. (0)

Loading