Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović u suzama nakon spektakla: Posle onoga što mi je Filip priredio pred koncert morala sam da se saberem

Autor:

29.09.2023 10:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Koncert Aleksandre Prijović bio je za pamćenje, ovo su detalji



Aleksandra Prijović juče je održala prvi od tri velika beogradska koncerta. Štark Arena bila je ispunjena do poslednjeg mesta, a brojne javne ličnosti došle su da podrže veliki uspeh mlade pevačice.

Među prvima stigli su članovi Aleksandrine porodice, a majka Borka bila je posebno emotivna te je već na ulasku u halu zaplakala od sreće. Koncert Aleksandre Prijović prepričavaće se danima, ali osim spektakla koji je pevačica napravila, govoriće se i o emocijama kao i o iznenađenju supruga Filipa.

Ata Images

 

 

Prijovićeva je nakon tročasovnog šou - programa odgovarala na pitanja znatiželjnih medija, te je otkrila da je posebno srećna i ponosna što su njeni baka i deka bili u prvom redu gledajući je sa suzama u očima. Njima je posvetila pesmu sa novog albuma "Sve po starom", a kako su krenuli prvi taktovi ni ona suze nije mogla da zadrži.

- Ovo je bila noć u kojoj sam želela i da plačem i da uživam u svemu. Nisam krila emocije, ali nisam htela ni da plačem na svakih pet minuta kako sam se stvarno osećala. Meni je došlo da plačem celu noć od neke neverovatne energije. Ovo je bila toliko emotivna noć - rekla je Aleksandra, pa dodala:

Koncert Aleksandre Prijović bio je preplavljen emocijama i suzama radosnicama

- Sam početak mi je bio najemotivniji. Kada sam izašla, toga sam se i najviše plašila. Sve vreme sam razmišljala kako ću da podnesem taj naboj pozitivne energije kad izađem na binu. Sve je prošlo kako trebe, a kada su svi počeli da pevaju sa mnom u glas, počela sam da se ježim i da se tresem. U sledećem momentu sam videla mog sina.

- Onda sam se obratila publici, setila sam se svog prvog dolaska u Beograd. Mama i ja smo se vozile kolima i prolazile pored Arene, tada sam joj rekla "Mama, zamisli da jednog dana ovde držim koncert", a sada pravim čak tri.

Ata Images

 

 

- Baki i deki sam posvetila pesmu, svi koji su gledali moje spotove znaju da u jednom postoje snimci iz mog privatnog života i uvek kada su baka i deka gledali taj spot plakali, onda sam ih videla srećne, uplakane, tad mi je srce stalo.

Pročitajte Veče za pamćenje, Aleksandra Prijović ostvarila životni san - Prvi koncert u Štark Areni je počeo (foto)

Ono što joj je dalo dodatni vetar u leđa jeste emotivna poruka supruga Filipa. Nije tajna koliko je njihova ljubav jaka i da je Živojinović velikim delom zaslužan za suprugin uspeh, ali i posle toliko godina ume da je iznenadi i oduševi, baš onda kada treba.

- Filip mi je poslao buket cveća i pismo. Kada sam pročitala, rasplakala sam se. Posle toga sam morala da se saberem i nastavim sa spremanjem.

Komentari. (0)

Loading