Aleksandra Prijović

Veče za pamćenje, Aleksandra Prijović ostvarila životni san: Prvi koncert u Štark Areni je počeo (foto)

Autor:

28.09.2023 21:16

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Prvi koncert Aleksandre Prijović u Areni okupio je brojna poznata imena



Prvi u nizu koncert Aleksandre Prijović u Štark Areni je počeo, a na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak bine koja je po želji pevačice izrađena u obliku slova A. 

Ata Images

 

Osim što u prvi mah aludira na prvo slovo njenog imena, slovo A ima posebno značenje u pevačicinom životu budući da i ime njenog sina počinje istim slovom. 

Pročitajte Ni Aleks, ni Prija - Umetničko ime Aleksandre Prijović na početku karijere bilo je ovo

Na koncert Aleksandre Prijović među prvima su stigle ponosna mama Borka MihajlovićMirka Vasiljević sa Vujadinom SavićemSuzana Jovanović, ali i folk diva Svetlana Ceca Ražnatović.

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

- Ja joj želim preuspešne koncerte, kao što će i biti. Prodato preko 50.000 karata što je za svaku pohvalu i podršku, baš mi je drago.

Znam kako se oseća, da je preuzbuđena i da je verovatno najsrećnija na svetu. Nismo se čule danas, znam da joj treba mir, ona odlično zna šta joj želim. Uvek sam bila tu da je podržim - rekla je između ostalog Ceca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srbija_showbizz

Podsećanja radi, Aleksandra Prijović je zakazala tri koncerta u Areni, a ujedno je postala i prva takmičarka "Zvezda Granda" koja će nastupiti u najvećoj dvorani na Balkanu. 

Komentari. (0)

Loading