Aleksandra Prijović

Koncert pod znakom pitanja: Zdravlje Aleksandre Prijović narušeno, ovo su detalji

Autor:

16.04.2024 19:04

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zdravlje Aleksandre Prijović bilo je narušeno tik pred koncertZa Aleksandru Prijović nema odmora jer je u toku njena regionalna turneja „Od istoka do zapada”, a trenutno se nalazi u Rijeci, gde je sinoć održala drugi od ukupno tri zakazana koncerta.

Sa širokim osmehom na licu izašla je na binu, ali se ubrzo obratila publici i tom prilikom otkrila da je zdravlje Aleksandre Prijović tokom jučerašnjeg dana bilo veoma narušeno.

M.M./ATAImages

 

Naime, Aleksandra je posle prvog koncerta u hrvatskom gradu ostala bez glasa, te je malo falilo da otkaže drugi nastup, ali je pred koncert dobila veliku snagu i uspela da ispoštuje publiku.

- E, to mi je najbitnije, ja ću sada reći nešto što možda ne bi trebalo, ali jutros kada sam se probudila, glasa nisam imala, ne sećam se kada sam bila ovako bolesna, ali verujte mi, najiskrenije, večeras se osećam zdravije nego ikad.

Želim da uživate, jer ja zaista uživam sa vama - poručila je sa pozornice i dobila ovacije publike.

Pročitajte Aleksandra Prijović progovorila o trudnoći - Aleksandar navija da bude bata

Tokom nastupa, muzička zvezda je ponovo bila obasipana cvećem, poklonima i porukama svojih fanova, a večeras će održati i treći koncert u Rijeci te je očigledno da je zdravlje Aleksandre Prijović sada stabilno.

 

Komentari. (0)

Loading