Aleksandra Prijović

Ni Aleks, ni Prija: Umetničko ime Aleksandre Prijović na početku karijere bilo je ovo

Autor:

26.08.2023 13:23

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Umetničko ime Aleksandre Prijović na početku karijere malo ko znaNa estradnu scenu sada veoma popularna pevačica Aleksandra Prijović kročila je davne 2013. godine svojim učešćem u muzičikom takmičenju "Zvezde Granda".

Ata Images

 

Pažnju žirija i širokog auditorijuma odmah je privukla kako nesvakidašnjom bojom glasa tako i interesantnom pojavom, međutim, umetničko ime Aleksandre Prijović brzo je otišlo u zaborav. 

Pročitajte Preživela je vršnjačko nasilje, porodica joj se ubrzo raspala - Prepoznajete li našu poznatu pevačicu?

Gostujući u emisiji „Amidži šou” popularna pevačica koja je prve pesme snimila sa samo 14. godina otkrila je da je na početku karijere koristila umetničko ime Ani. 

– Taj nadimak mi je dao Mića Nikolić, koji mi je tada i uradio dve pesme kada sam imala 14 godina – ispričala je pevačica.

Podsećanja radi, Aleksandra Prijović važi za jednu od najtraženijih pevačica, a tokom godina ostvarila je karijeru na kojoj bi joj mnoge kolege pozavidele. 

Osim velikih poslovnih uspeha, Aleksandra se može pohvaliti i divnom porodicom - suprugom Filipom Živojinovićem koji je obožava i preslatkim dečakom Aleksandrom kojeg je dobila u martu 2019. godine. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading