Nekad i sad

Preživela je vršnjačko nasilje, porodica joj se ubrzo raspala: Prepoznajete li našu poznatu pevačicu?

Autor:

09.08.2023 13:45

Foto:

Foto:

Nekad i sad rubrika uvek izaziva dosta pažnje, ovoga puta donosimo fotografiju jedne od naših najpoznatijih pevačicaRubrika nekad i sad osvojila je vaša srca, možda zbog toga što mnoge poznate ličnosti izgledaju gotovo neprepoznatljivo.

Iako vam devojčica sa fotografije verovatno ne deluje poznato, ona je danas jedna od naših najtraženijih pevačica. 

Instagram

 

Rođena je 22. septembra 1995. godine u Somboru, a detinjstvo je provela u Hrvatskoj i u Bačkoj Topoli. Kao mala pokazala je talenat za pevanje, nastupala je na školskim priredbama i društvenim dešavanjima. 

Pročitajte Devojčica sa slike danas slavi 50. rođendan, a izgleda kao milion dolara - Da li je prepoznajete?

Njeni roditelji Nedeljko i Borka nisu uspeli da sačuvaju brak, a njihov razvod je pevačici slomio srce. 

- Ne postoji ništa teže. Konkretno, moji roditelji nakon razvoda imaju lep odnos. Patim, jer sam oduvek imala želju da moja porodica bude na okupu.

Nikada neće biti isto, uvek zamišljam kako su oni zajedno – rekla je ona svojevremeno za „Blic“ .

Pročitajte Maštao da postane pilot, ali je ljubav prema glumi bila jača - Da li prepoznajete dečaka sa slike?

Neverovatnu popularnost stekla je 2013. godine učešćem u popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda”,  gde je osvojila 4. mesto. Kao nagradu je dobila pesmu Još večeras plakaću sa tobom. 

Iste godine snimila je duet sa kolegom Amarom Jašarspahićem, a prvi veliki uspeh postigla je pesmom "Za nas kasno” je koja je 2015. godine birana za jedan od najvećih hitova.

Boško Karanović

 

Sinu nekadašnjeg tenisera Bobe Živojinovića, Filipu, je 2018. godine izgovorila je sudbonosno "da”, a godinu dana kasnije podarila mu je sina Aleksandra

Skladna i srećna porodica njen je najveći uspeh, a sada već sigurno znate da je pevačica iz rubrike nekad i sad upravo Aleksandra Prijović.

Ata Images

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading