Porodično slavlje

Zavirite na intimno slavlje : Aleksandra Prijović slavi divan dan posebnog muškarca u njenom životu

Autor:

29.12.2021 20:30

Foto:

Foto:

Otac Aleksandre Prijović, Nedeljko nedavno je proslavio 50. rođendan, povodom koga je porodica priredila intimno slavlje.



Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović (26) putem svog Instagram profila u okviru opcije story podelila je interesantne trenutke sa intimne proslave 50. rođendana njenog oca Nedeljka.

Porodica Prijović uživala je u odličnoj atmosferi, divnom društvu, piću i veselju, te su fotografije i snimci osvanuli ne samo na profilu popularne pevačice, već i na Instagram profilu Nedeljka, koji je ponosno podelio fotku čitave porodice. Ono što je interesantno jeste činjenica da je u Prijinom društvu ovog puta bio Filip, te su njih dvoje zajedno uživali u ovom porodičnom okupljanju.

Pročitajte i Prija ga ucenila: Filip Živojinović se zbog žene odrekao prijateljstva

Snimak intimne proslave podelila je i Prija putem svog Instagram profila u okviru opcije story.

Otac Aleksandre Prijović zaslužan za sve što je pevačica postigla

Iako mnogi misle da je Prija imala prilično lak put kad zvezdanom nebu domaće scene, to nije baš tako. Mlada muzička zvezda nije dozvolila da je rani brak, te trudnoća i rođenje deteta poremete, već je čitavu stvar izgurala kako samo ona ume, a na tom putu imala je bezrezervnu podršku oca Nedeljka.

Nedeljko nikada nije želeo da se eksponira u javnosti, iako je uvek pratio svoju naslednicu, držao se dalje od radoznalih objektiva fotoreportera, no u jednom od retkih intervjua za domaće medije otkrio je da je upravo on zaslužan što je Aleksandra krenula muzičkim putem.

Pročitajte i Aleksandra Prijović uživa u njegovom glasu, a od Filipa ni traga ni glasa

- Od malena je pokazivala talenat za muziku. Volela je da peva, a mi smo je podržali. Moja želja je bila da se bavi muzikom, ja sam je prijavio na muzičko takmičenje. Bila je baš srećna, otišli smo u Suboticu na audiciju i tako je sve počelo. Moji roditelji i ja smo oduvek želeli da se bavi ovim poslom. Pružili smo joj maksimalnu podršku, koliko smo mogli i eto, hvala Bogu, isplatilo se - izjavio je Nedeljko Prijović svojevremeno za Pink.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading