Nekad i sad

Devojčica sa slike danas slavi 50. rođendan, a izgleda kao milion dolara: Da li je prepoznajete?

Autor:

14.06.2023 11:15

Foto:

Foto:

Nekad i sad - da li prepoznajete pevačicu sa fotografije?



Nekad i sad rubrika uvek izaziva dosta pažnje, možda zbog toga što mnoge poznate ličnosti izgledaju gotovo neprepoznatljivo.

Iako vam na prvi pogled ne deluje poznato, devojčica sa slike danas slovi za jednu od naših najpoznatijih pevačica.

printscreen

 

Kao prvo dete Mirjane i Slobodana Veličkovića rođena je u selu Žitorađa nadomak Prokuplja. Kada je dobila sestru Lidiju, pevačica nije krila oduševljenje zbog toga što je konačno dobila drugaricu za igru.

Pročitajte Ovaj neodoljivi dečak najveću slavu stekao je ulogom u filmu Montevideo, danas važi za fatalnog zavodnika (foto)

Sa devet godina je po prvi put na lokalnoj svadbi uzela mikrofon u ruke i oduševila goste svojim peskovitim glasom koji će kasnije postati njen zaštitni znak. 

Dok je pohađala osnovnu i srednju Veterinarsku školu, pevačica je danju učila, dok je noću odlazila na unapred dogovorene tezge.

printscreen

 

Na nastupe pratio je otac Slobodan, a onda ju je na moru zapazio Mirko Kodić, kompozitor i harmonikaš, zahvaljujući kome je potpisala prvi profesionalni ugovor sa PGP RTS-om i snimila album Cvetak zanovetak.

Sa ovom pesmom osvaja nagradu za najuspešnijeg debitanta na festivalu na Ilidži i sigurnim koracima kreće u pohod na estradnu scenu. 

Pročitajte Vrsna kuvarica, još bolja glumica - Devojčica sa slike je miljenica srpskog glumišta, osmeh je odaje

Po dolasku u Beograd počinje saradnju sa Marinom Tucaković, koja je napisala neke od najvećih njenih hitova. Snima legendarni album „Šta je to u tvojim venama„, sa hit pesmom „Kukavica„, koju publika obožava.

Do sada ste već shvatili da je reč o folk divi Svetlani Ceci Ražnatović koja danas proslavlja jubilarni 50. rođendan. 

Ata Images

 

Kako nedavno otkrila, slavlje će ove godine biti u krugu porodice zbog teških situacija sa kojima su se poslednjih meseci suočavali. 

– Jubilarni 50. neću slaviti iz opšte poznatog razloga. Porodici našoj, Anastasiji i Nemanji se desila tragedija i jednostavno nije momenat za slavlje. Niti bi bilo ko drugi slavio kada bi mu se tako nešto desilo - rekla je između ostalog fokl diva. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (7)

Loading
Mod

15.06.2023 22:11

Posle milion operacija izgleda ovako. Svi se secamo njenog nosa iz devedesetih. I ne, ne izgleda dobro. Izgleda jeftino.

Dusica Asanin

16.06.2023 09:37

Zao mi je,ali ona izgleda kao *********** od silnih operacija,usta napumpana silikonima,obrazi i grudi takodje.Na slici se vidi da od njene lepote nema nista.

Sanja

16.06.2023 10:40

Jel to sestra Dragane Mirkovic? Ili imaju istog plasticara…

Kika

16.06.2023 12:37

Na ovoj slici izgleda kao da su je pčele izujedale

Uzas

16.06.2023 12:38

Nasta se napravila,gospode Boze! ******* ***********

Dole

16.06.2023 15:39

Imala je neobičnu lepotu 90-tih, ne znam zašto je morala toliko da se izoperiše, mogla je samo korigovati bore i izvršiti neinvazivne operacije i bila bi neodoljiva, kao i njen pesak u glasu. Zar je i Ceca, koja je prošla sama sito i rešeto, koja se izborila sa opasnim muškarcima i pobedila ih, koja je sredila i nedodirljivog Arkana i obezbedila sebi zaštitu kod mnogih političara, patila od kompleksa?!

Holden

16.06.2023 23:47

Више изгледа као милион (лоших) операција