Nekad i sad

Oči je odaju: Devojčica sa slike danas je jedna od naših najpoznatijih glumica, da li je prepoznajete?

Autor:

02.06.2023 14:00

Foto:

Foto:

Fotografije iz detinjstva oduševile su njene fanove



Ona je jedna od naših najpoznatijih pozorišnih, filmskih i televizijskih glumica. Srca publike osvojila u serijama „Ljubav i mržnja“, „Jagodići“, „Urgentni centar“, te filmovima „Žućko“, „Čitulja za Eskobara“ i „Vlažnost“.

Rođena je 7. juna 1978. godine u Beogradu. Po završetku Fakulteta dramskih umetnosti u srpskoj prestonici, studije je nastavila u Parizu. 

Iako joj je namera bila da u Francuskoj ostane samo godinu, prve zapažene uloge je upravo tamo dobila zbog čega je u gradu ljubavi ostala osam godina. 

Odlično poznavanje francuskog jezika donelo joj je i nekoliko uloga u serijama i filmovima. Ipak, ljubav prema Beogradu vratila ju je u Srbiju, gde se na filmskom platnu prvi put pojavila 2006. godine u komediji „Ne skreći sa staze“.

Pročitajte Glumice oborile s nogu - Sloboda, Nina, Jelisaveta... Koja je imala najbolji stajling? (foto)

Potom je usledila snažna uloga u „Čitulji za Eskobara“, a zatim i sporedne uloge u serijama „Ljubav i mržnja“ i „Jagodići: Oproštajni valcer“. Glumila je i u serijama „Ubice mog oca“ i „Senke nad Balkanom“, a prepoznatljivost joj je donela i uloga Mine u trileru „Vlažnost“. 

Sada je već svima jasno o kome je reč, a fotografije Tamare Krcunović pokazala nam je da je glumica i u detinjstvu bila jednako lepa kao i sada. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading