Film Nedelja

Nijedna kao ona: Ova glumica igraće lik Marine Tucaković u "Nedelji", Džej bi zaplakao od sreće

Autor:

10.04.2023 10:07

Foto: Rajko Ristić

Foto: Rajko Ristić

Film Nedelja ugledaće svetlost dana na jesen, a ova sjajna glumica igraće Marinu Tucaković, oduševljenje među fanovimaSnimanje filma "Nedelja" o legendarnom pevaču Džeju Ramadanovskom je uveliko počelo, a detalji koji se tiču ovog ostvarenja sve češće izlaze u javnost.

Nedavno se saznalo da je rola čuvenog Dorćolca poverena Huseinu Aleviću Husi, poznatijem kao Husa Bit Strit, a sad je poznato da ću u ovom projektu igrati i Marko Janketić

Naime, kako Kurir prenosi, Janketić će igrati jednu od glavnih uloga, lik Isa Lera Džambe koji je blizak rođak Džeja Ramadanovskog.

Ono što je javnost sa nestrpljenjem želela da čuje jeste i koja će glumica tunačiti lik Marine Tucaković

Pročitajte Futi posle smrti supruge i oba sina ništa drugo nije preostalo, otkriva - Marini bi to bilo jako drago

ATA Images

 

Kako piše Alo Marinu Tucaković igraće ni manje ni više nego Anica Dobra.

Budući da je upravo ona od siromašnog dečaka iz doma napravila zvezdu čija je biografija zavredela ekranizaciju, ne treba da čudi što će i njega uloga u filmu biti centralna.

Zbog toga, producenti su odlučili da upravo Anici Dobri dodele tu ulogu, jer osim što je vrhunska glumica, ona je uz supruga Miću Sovtića svedočila velikom prijateljstvu i poslovnoj saradnji Marine i Džeja. 

Pročitajte Tuga - Majka Džeju nikada nije došla u posetu, često je plakao i 1991. godine načisto se slomio (video)

Profimedia

 

Poznato je da je Miodrag Mića Sovtić, biznismen i muž poznate glumice, bio nerazdvojan s Ramadanovskim još od 70-ih godina prošlog veka, pa samim tim ona poznaje pevačev lik i delo više nego iko drugi. 

Inače, pokojni Džej Ramadanovski nije uspeo da ostvari jednu od svojih najvećih želja da napiše knjigu "Bela žena" a potom i snimi film sa Anicom, fatalnom Dorćolkom.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading