Džej

Počelo snimanje filma o legendarnom Dorćolcu, nećete pogoditi ko glumi Džeja

Autor:

28.03.2023 19:15

Foto:

Foto:

Film o Džeju verodostojno će prikazati njegov život



Počelo je snimanje filma inspirisano životom legendarnog pevača narodne muzike Džeja Ramadanovskog. Film o Džeju se za sada snima u tajnosti.

Pročitajte Film o Džeju - Ova glumica je njegova "Bela žena"

ATA Images

 

Film “Nedelja” bi trebalo da sadrži anegdote, i životni put čuvenog Dorćolca. Očekivana je priča o njegovom odrastanju, kao i prava plejada poznatih ličnosti sa kojima se susretao na putu do uspeha.

Lik popularnog pevača narodne muzike dobio je priliku da tumači Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekadašnje grupe „Beat street”.

Kako Blic saznaje iz kuće “Pelicula production“ scenario je napisao Stefan Bošković, a režija je poverena Nemanji Ćeraniću.

Scenario je napisan kako se bi se Džejev život ispričao verodostojno na filmskom platnu, a u prilog tome govori činjenica da su u stvaranju učestvovali njegovi prijatelji, a posebno Mića Sovtić koji je od prvog dana pisanja scenarija sa ekipom i koji je pružio veliki doprinos kreiranju ovog filmskog ostvarenja.

Pročitajte Nije zaboravila Džeja - Lepa Brena se prisetila slatke prošlosti

Luka Šarac

 

Pošto je muzika veoma važan deo ovog filma, producenti su najvili da će uskoro obajviti i detalje i ovog aspekta filma o Džeju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Сеновић

29.03.2023 14:25

Е Србијо , затро ти се праг дабогда.

Жељко

31.03.2023 11:02

А када ће филм о мојој баби? Она је за мене јачи лик од овог ***** и ********.

Маја

01.04.2023 23:09

Ко ће направити филм о Светом Владики Николају Велимировоћу? А да.... његов живот није популарна тема у Србији за коју је страдао цео живот....