Džej Ramadanovski

Džej Ramadanovski je nju obožavao: Ova glumica je njegova "Bela žena"

Autor:

13.03.2023 21:35

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Džej Ramadanovski ovo nije uspeo za života da ostvari



Pokojni pevač Džej Ramadanovski nije uspeo da ostvari jednu od svojih najvećih želja da napiše knjigu "Bela žena" a potom snimi film sa Anicom Dobrom, fatalnom Dorćolkom.

Pročitajte Zbog ove pesme Džej je bio spreman na sve, nije se dalo da je on otpeva, naježićete se (video)

Srđan Pajić

 

- Džej je gostovao 1991. godine u "Biserima" i ispričao mi ceo svoj život. Mnogo sam ga voleo i cenio. Planirali smo da zajedno pišemo knjigu. Družili smo 17 dana i pričali o svemu, međutim, u to vreme nije bilo isplativo pisati knjigu. Ljudima su plate bile tri, četiri marke, a knjiga bi koštala 17 maraka - kaže Vanja Bulić i dodaje:

- Džej je imao jako dobre ideje za taj film. Pričao mi je početak: Držim se za šipke, vidi mi se samo glava. Onda se kamera udaljava, a ja stojim iza kapije osnovne škole "Braća Baruh". Sledeća scena, porodica sedi na nedeljnom ručku, a čuje se pesma Nedelja. Sve je nacrtao i zamislio - priča Vanja i dodaje da knjigu nikad neće objaviti, jer ne zna drugi deo života slavnog pevača.

Pročitajte Nju je voleo do poslednjeg daha: Evo gde je danas Andrijana, žena kojoj je Džej bio sve

 

ATA Images

 

- Znam prvih pet produktivnih godina koje mi je ispričao do detalja. A posle 1996. godine, kada je krenuo i u poroke, ne znam iz prve ruke. Ne bi bilo fer da pišem knjigu, nemam njegov pristanak, ali žao mi
je što to nismo ostvarili.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading