Marija i Džej

Džej to nije zaslužio, sramota: Na svadbi Marije Ramadanovski oni se nisu pojavili

Autor:

24.05.2023 10:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Svadba Marije Ramadanovski proteklog vikenda okupila je veliki broj svatova, ali se oni nisu pojavili



Dvadeseti maj 2023. godine ostaće upamćen kao dan kada se dogodila svadba Marije Ramadanovski, ćerke legendarnog pevača Džeja

Pevačica je blistala u prelepoj beloj haljini i uprkos bolu koji nosi u svom srcu, sreća na njenom licu nije se mogla sakriti. 

Ata Images

 

Rodbina i brojni prijatelji sa suzama radosnicama u očima posmatrali su Mariju kako verenikom Stefanom Davidovićem u novo poglavlje života ulazi sa puno ljubavi. 

Pročitajte Andrijana srećna zbog Marije Ramadanovski, tužna što njega nema: Džej mnogo nedostaje

ATA Imgaes

 

Marija i Stefan svadbu su pravili u jednom beogradskom restoranu, a pevačica Mina Kostić, koja je na slavlje došla sa 15 godina mlađim dečkom, otkrila je da veoma razočarana. 

- Na svadbi Marije Ramadanovski je bilo prelepo, ali i tužno bez Džeja. Očekivala sam više kolega na slavlju. Bilo je svega nekoliko nas kolega, ne znam razlog za to, ali da je Džej tu bilo bi drugačije sigurno.

Tri puta smo pevali pesmu "Sunce ljubavi", Acko je otpevao nekoliko pesama od Džeja, svi smo plakali - rekla je pevačica i dodala:

Ata Images

 

- Bilo je prelepo, ali i tužno bez Džeja. Očekivala sam više kolega na slavlju. Bilo je svega nekoliko nas kolega, ne znam razlog za to, ali da je Džej tu bilo bi drugačije sigurno.

Pročitajte Sudbina je tako htela - Marija Ramadanovski udaje se baš na ovaj dan

Tri puta smo pevali pesmu "Sunce ljubavi", Acko je otpevao nekoliko pesama od Džeja, svi smo plakali - rekla je pevačica za Kurir i dodala:

- Želim im svu sreću u daljem životu, nadam se da će uskoro i beba. Eto, ona je snimila i novu pesmu, jako je lepa i interesantna. Želim joj puno sreće u njenim prvim koracima.

ATA Imgaes

 

ATA Imgaes

 

ATA Images

 

Ata Images

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Tanja

25.05.2023 15:21

A Marija je bitna zbog čega?