Nekad i sad

Želela je da bude astronaut, ali je ipak krenula stopama svojih roditelja: Da li prepoznajete devojčicu sa slike?

Autor:

30.06.2023 13:00

Foto:

Foto:

Nekad i sad rubrika veoma privalči vašu pažnju, danas vam donosimo fotografije glumice koja je nedavno stala na ludi kamen



Iako je odrasla uz najpoznatiji glumački par nikada preterano nije volela da se eksponira. Kao mala želela je da bude astronaut, ali je na kraju ipak krenula stopama svojih roditelja.

Instagram

 

- Kao dete sam maštala o svemu, i dan danas uhvatim sebe kako maštam i sanjarim. Bila sam strašno neposlušno dete. 

Tata me je zvao Mogli. Prvo izgledala sam kao dečak, bila sam strašno mršava i imala sam frizuru kao fudbaler neki.

Pročitajte Oči je odaju - Devojčica sa slike danas je jedna od naših najpoznatijih glumica, da li je prepoznajete?

Ono čega se iz detinjstva posebno sećam je da sam često lomila ruke, noge, prste. I danas mi se desi da skočim, da se povredim. Hiperaktivna sam, ali mi sport pomaže da izbacim energiju - rekla je devojčica sa fotografija prilikom gostovanja u emisiji „Moja fotografija”.

Instagram

 

Njeni roditelji, Gagi Jovanović i Branka Pujić, važe za najskladniji par unutar srpskih umetničkih krugova, a ona je, kako sama ističe, od njih nasledila ljubav prema ovom zanimanju. 

- Interesovanje za glumu počelo je jako rano pošto su oba moja roditelji glumci. Ja sam odrasla u pozorištu i na snimanjima i kada nije imao ko da me čuva, čuvale su me garderoberke ili me je pozorište čuvalo. 

Pročitajte Ni slutila nije ova devojčica da će joj život biti kao roman, gluma joj je obeležila život, a jedan Slobodan ukrao srce

Sada već sigurno znate da je u našoj rubrici Nekad i sad ovoga puta Anđela Jovanović

Instagram

 

Mlada glumica poslednjih godinu dana često je tema medija, a nedavno je na intimnoj ceremoniji izgovorila sudbonosno „da” svom dugogodišnjem partneru Mihailu Dudašu.

Instagram

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading