Koncert

Večerašnjim koncertom u Areni Aleksandra Prijović otpočinje svoju regionalnu turneju „Od istoka do zapada“

Autor:

28.09.2023 13:47

Foto: Promo

Foto: Promo

Koncert Aleksandre Prijović održaće se u Štark areniAleksandra Prijović, jedna od najvoljenijih i najboljih koncertnih izvođača na Balkanu, danas započinje svoju regionalnu turneju "Od istoka do zapada" koncertom u beogradskoj Štark Areni, obećavajući nezaboravnu noć ispunjenu muzikom, emocijama i hitovima.

Večerašnji njen koncert je deo trilogije, budući da će Aleksandra i sutra i prekosutra nastupiti u najvećoj koncertnoj dvorani u zemlji, pred hiljadama fanova koji su uspeli da dođu do svojih ulaznica, budući da su karte za sve tri večeri rasprodate u rekordnom roku - bez gotovo ikakve reklame! To potvrđuje duboku povezanost između Aleksandre i njene publike, koja s nestrpljenjem iščekuje da je čuje uživo.

Nema sumnje da će veče biti ispunjeno njenim legendarnim starim hitovima poput „Legitimno“ „Za nas kasno je“, „Zvuk tišine“, ali i novim pesmama sa njenog najnovijeg albuma, uključujući zarazni hit "Dam dam dam" koji je već osvojio srca mnogih. Za muzičko – vizuelni spektakl pobrinuće se Skymusic, zvanični organizator Aleksandrinih koncerta.

Kapije Arene svakog dana će se otvoriti u 18 časova, a zvaničan početak koncerta za sva tri dana najavljen je u 20.30 časova.

Komentari. (0)

Loading