Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović potpuno slomljena zbog roditelja: To je nešto što želim celog života

Autor:

07.01.2024 11:31

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Roditelji Aleksandre Prijović razveli su se kada je ona bila veoma malaAleksandra Prijović u prethodnoj godini napravila je nezapamćeni uspeh na ovim prostorima.

Punila je hale širom regiona, a uvek je uz nju bila i njena najveća podrška - suprug Filip, sin Aleksandar i roditelji Aleksandre Prijović, Nedeljko i Borka.

Ata Images

 

Za mladu muzičku zvezdu nema odmora pa je tako i u novu 2024. ušla radno, spremajući se za nove gradove u kojima će održati spektakle za pamćenje.

Godinu koju smo ispratili sumirala je u emisiji "Balkanskom ulicom" sa Vesnom Dedić iskreno govorivši o nepoznatim detaljima iz privatnog života.

Roditelji Aleksandre Prijović razveli su se davno

Pevačica je odrastala uz majku Borku koja se mnogo žrtvovala da bi njena ćerka danas bila najveća regionalna zvezda. 

Instagram

 

Roditelji Aleksanre Prijović razveli su se kada je ona bila veoma mala, a kako je i sama otkrila to su rane na njenom srcu koje nikada neće zarasti.

Pročitajte Kakvo odelo - Aleksandra Prijović je ikona stila, najnovije fotografije to i dokazuju

- Pošto se moji roditelji ne viđaju često, skoro pa se nikad ne viđaju. Na mom koncertu su bili svi zajedno... - započela je priču pevačica dok su joj suze navirale da bi je Dedićeva prekinula pitanjem:

- Sedeli su jedno pored drugog i ti si videla ono što si želela celog života, da li je tako? - na šta je Prija samo klimnula glavom brisajući suze iz očiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

- Ja razumem da svako živi svoj život,neko ko ne može da bude zajedno to je potpuno okej ali mi je srce bilo puno kada sam ih pre koncerta u Nišu videla sve zajedno.

To se možda desilo dva ili tri puta u životu - završila je Prijovićeva.

Komentari. (0)

Loading