Aleksandra Prijović

Trudna sam nastupala u Zagrebu... Prija pred peti koncert otkrila detalj koji zaslužuje najveći aplauz

Autor:

06.12.2023 18:45

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Aleksandra Prijović otkrila zagrebačkoj publici nepoznate detalje iz životaVečeras je peti u nizu i poslednji koncert koji Aleksandra Prijović održava u Zagrebu. Pevačica je hrvatskoj publici priređivala nezaboravan spektakl iz noći u noć, a s nestrpljenjem se iščekuje i večerašnji nastup.

Mlada muzička zvezda napravila je nezapamćeni uspeh poslednjih nekoliko meseci jer rasprodaje arene širom regiona, a na četvrtom koncertu u Hrvatskoj Aleksandra Prijović otkrila je do sada nepoznate, a zanimljive detalje iz života.

Profimedia

 

Pevačica uživa da komunicira sa svojom publikom, pa osim pesme na svakom koncertu podeli neke zanimljive anegdote iz privatnog života ili jednostavno priče za koje smatra da njena publika treba da ih zna.

Izgleda da je u Zagrebu posebno emotivna zbog pet rasprodatih arena, pa je tako sa suzama u očima na četvrtom koncertu zahvalila svima koji je podržavaju.

Aleksandra Prijović otkrila da je bila trudna kada je prvi put nastupala u zagrebačkoj areni

- Moram vam priznati jednu stvar. Pre svakog koncerta isplaniram šta želim da kažem kada izađem pred publiku, ali, uzevši u obzir sve što se dogodilo poslednjih meseci, samo vam mogu reći hvala.

Hvala od srca za ljubav, za podršku i hvala što smo zajedno uradili nešto što niko dosad nije - rekla je, između ostalog,  Aleksandra u Zagrebu.

Profimedia

 

Pročitajte Aleksandar rasplakao mamu, a onda se pojavila ona... Četvrti Prijin koncert u Zagrebu do sada najspektakularniji (video)

Odgovarajući na pitanja znatiželjnih novinara pre početka koncerta, Aleksandra Prijović otkrila je da je bila u blagoslovenom stanju kada je poslednji put nastupala u Zagrebu, 2018. godine.

- Bila sam trudna kada sam poslednji put zapevala u zagrebačkoj Areni. Saša Matić me tada najavio, skoro sam pala u nesvest - bila je iskrena pevačica.

Komentari. (1)

Loading
Jovan

07.12.2023 00:44

Da li karijera tj toliki napor u brojnim koncertima vredi rizika