Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović stajlinzima pomera granice, o kožnom autfitu ne prestaje da se priča (foto)

Autor:

04.12.2023 10:24

Foto: Privatni album

Foto: Privatni album

Stajling Aleksandre Prijović na trećem koncertu u Zagrebu ne prestaje da se komentariše



Aleksandra Prijović ispisuje istoriju ovih dana u Zagrebu, a ceo region okupio se u hrvatskoj prestonici kako bi gledao spektakl godine. 

Osim gostiju, emotivnih trenutaka koje svake večeri pevačica priredi publici, jedna od najviše komentarisanih tema je stajling Aleksandre Prijović, tačnije njeni modni izbori koji svakog ostave bez daha.

 

 

Na trećem uzastopnom koncertu mlada muzička zvezda pojavila se u nikad kraćoj, zlatnoj haljini koja ima ručni rad. 

Ipak, stajling Aleksandre Prijović koji je sinoć pobrao najviše komplimenata je potpuno crni autfit, koji čine papreno skupi odevni komadi.

Stajling Aleksandre Prijović vredi svakog dinara

Kada se na bini pojavila u crnom, kožnom autfitu ravnog stomaka, Priju je publika pozdravila ovacijama. Osim savršene figure koju je istakla u prvi plan, o njenom korsetu ne prestaje da se priča ni jutro posle.

Naime, pevačica se odlučila za kratki korset sa dijamantima i šljokicama koji je savršeno ukombinovala uz pantalone, takozvane zvoncare poznatog modnog brenda za koji je izdvojila nekoliko hiljada evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @aleksaandraprijovic

 

Pročitajte Priju u punoj zagrebačkoj areni savladale emocije, gušila se u suzama, a onda je na binu izašao on (video)

O cifri koju je izdvojila za pomenuti korset ne treba polemisati jer je pevačica poznata kao osoba koja ne štedi ni u čemu kada je reč o njenoj karijeri, izgledu i koncertima.

Podsećanja radi, na svakom koncertu je promenila nekoliko različitih autfita, a za svaki je dobila više nego pozitivne kritike.

 

Komentari. (0)

Loading