Ivana Španović

Razvodi se Ivana Španović! Kraj posle samo dve godine

Autor:

16.12.2023 18:41

Foto:

Foto:

Razvodi se Ivana Španović posle samo dve godine braka



Razvodi se Ivana Španović posle samo dve godine braka - odjeknula je vest u srpskim medijima.

I istina je, proslavljena atletičarka sumirala je godinu za sobom u velikom interjvuu koji je dala za "Telegraf" gde je otkrila da prolazi kroz veoma težak period.

Instagram

 

Iako su joj mnogi predviđali brak sa prethodnim verenikom, sportistkinja je tu vezu dugu deset godina raskinula i ubrzo upoznala fitnes instruktora Marka Vuletu koji joj je vratio veru u ljubav.

Pre dve godine u septembru zakleli su se na večnu ljubav na bajkovitom venčanju koje je bilo organizovano samo za najbliže članove porodice i prijatelje.

Razvodi se Ivana Španović, o razlozima ne želi da govori

Ipak, nije moguće održati bračnu zajednicu bez kompromisa i zajedničkih pogleda na budućnost, u šta se i atletičarka uverila pa nije ni čudo što se razvodi Ivana Španović.

Instagram

 

- Iako razumem javni interes, uvek sam se trudila da privatni život ostane takav, ali pošto se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom jer oboje smatramo ovo zajedničkim neuspehom.

Pročitajte Podrška iz senke - Upoznajte tajanstvenog brata Ivane Vulete

Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije, vratili mirnijim tokovima života.

Ne želimo ni jednog trenutka da poreknemo ljudske vrednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promenili u različitim pravcima.

ATA Images

 

Na ovu temu se više nećemo obraćati - zaključila je naša najuspešnija atletičarka svih vremena.

Komentari. (1)

Loading
Vlada Kovačević

17.12.2023 09:48

Koliko često se ta bajkovita venčanja pretvore u nebajkovit kraj...i to ne zadugo posle ! A ja...eto ,najskromnije moguće ,pa i bez svadbe čak, imam divan brak 25 godina !